Mama Zelfzorg

Originele agenda’s, kalenders en dagboeken voor 2024

De meeste moeders leiden een lichtelijk chaotisch leven, grote kans dat jij dus elk jaar start met het voornemen om komend jaar meer georganiseerd te leven. Gelukkig zijn er een heleboel hulpmiddelen te koop om het leven net wat relaxter te laten verlopen. Bekijk tips voor agenda’s, kalenders en dagboeken voor een georganiseerd 2024.

Originele agenda’s voor 2024

Ban.do agenda

De prijs voor de meest creatieve en vrolijke agenda gaat waarschijnlijk naar Ban.do. Ieder jaar is er weer een flinke run op deze agenda’s. Bij Ban.do zijn er nog een aantal verschillende agenda’s verkrijgbaar. Tip: ze hebben ook datumloze planners waarmee dus op elk moment van het jaar gestart kunnen worden. Ik heb vroeger een aantal keer deze agenda gehad en dat maakte mij altijd vrolijk. 

Bekijk de agenda’s bij Ban.do

Rifle Paper Co. agenda

Misschien ken je Rifle Paper Co. nog niet, maar zij maken prachtige papieren producten versierd met veelal prachtige bloemen. Hun prachtige agenda’s zijn daar een goed voorbeeld van en kunnen ook nog eens extra versierd worden met bijvoorbeeld bijpassende stickers. 

Bekijk de Rifle Paper Co. agenda’s bij Madame La Poule

Relax Mama gezinsagenda

Er is dit jaar voor het eerst een Relax Mama gezinsagenda met genoeg ruimte voor om alle bezigheden van het gezin bij te houden. Daarnaast kun je op de cover jouw gezinssamenstelling in stickers plakken.

Bekijk de gezinsagenda van de Club van Relaxte Moeders

Structuurjunkie planner voor 2024

Ik ben zelf groot fan van de Structuurjunkie planner, helemaal nadat ik de plancursus van Cynthia Schultz heb gevolgd. Er zijn datumloze planners, maar ook planners speciaal voor 2024. Ik gebruik altijd een datumloze planner van Structuurjunkie, dan kan ik elk gewenst moment starten met de planner. 

Bekijk de Structuurjunkie planners

Inspirerende kalenders voor 2024

Flow slow life scheurkalender

De Flow scheurkalender bestaat uit allemaal inspirerende quotes en inzichten, voor elke dag een nieuwe. Het thema van deze scheurkalender is dan ook ‘Slow life’. 

Bekijk de Flow scheurkalender bij bol.com

Studio Hoeked verjaardagskalender

Nog geen verjaardagskalender in huis? Dan is dit een hele mooie! Studio Hoeked heeft een verjaardagskalender vol met prachtige bloemen. Ik weet wel een mooi plekje waar ik deze zou ophangen in huis. 

Bekijk de verjaardagskalender van Studio Hoeked

Moon kalender voor 2024

Voor iedereen die een beetje spiritueel is of graag de maanstanden bij houdt, is de Moon kalender voor 2024 een hele mooie. Deze staat ook op mijn wishlist. 

Bekijk de Moon kalender bij bol.com

 

Mooie doeboeken, dagboeken en invulboeken voor 2024

Bucketlist boek

Het Bucketlist boek staat vol met 500 dingen die je gedaan moet hebben, zeer uiteenlopende ideeën die voor iedereen haalbaar zijn. Er is ook ruimte voor eigen teksten en ideeën.

Bekijk het Bucketlist boek bij bol.com

RAK boek

‘Random Acts Of Kindness’ zijn daden waarbij een ander wordt blij gemaakt, ideaal om in het nieuw jaar daarop te richten. Met het RAK boek kun je op een creatieve manier de daden bijhouden die jij doet voor anderen.

Bekijk het RAK boek bij bol.com

‘Start where you are’ boek

Wil jij jezelf beter leren kennen in het nieuw jaar? Het boek ‘Start where you are’ helpt op een creatieve manier meer mindful bezig te zijn en meer over jezelf te ontdekken. Het boek doet denken aan de creatieve boeken van Keri Smith.

Bekijk het boek bij bol.com

Mom’s One Line A Day

Elke dag een korte regel over jouw leven als moeder opschrijven en dat dan vijf jaar lang: dat is het idee van Mom’s One Line A Day. Extra leuk om hiermee te starten in een nieuw jaar.

Bekijk Mom’s One Line A Day bij bol.com

Q&A A Day dagboek

Hetzelfde idee als ‘Mom’s One Line A Day’, maar dan met vragen. Een jaar lang geef je antwoord op vragen, vervolgens kun je in de vier jaar die daarop volgen dezelfde vraag beantwoorden om te kijken of het antwoord verandert.

Bekijk het dagboek bij bol.com

‘Unplug every day’ boek

Velen starten een nieuw jaar met het voornemen om minder online te zijn, daarbij zou het boek ‘Unplug every day’ goed van pas kunnen komen.

Bekijk het ‘Unplug every day’ boek bij bol.com

Het leuke-mensen-boek

Met stip bovenaan mijn verlanglijstje: Het leuke-mensen-boek van Bonnie Nottroth. Een verrassend leuk vriendenboek voor volwassenen. Ik volg Bonnie op Instagram en zie daar af en toe kiekjes voorbij komen van dit mooie vriendenboek. Ook echt een aanrader om cadeau te geven! 

Bekijk Het leuke-mensen-boek bij bol.com

Het kleine-dingen-boek

Ook van Bonnie Nottroth is deze. Een prachtig dagboek voor drie jaar met in totaal 240 leuke vragen, opgedeeld in de vier seizoenen. Superleuk om jaar na jaar in te vullen en ook terug te lezen hoe je een jaar geleden antwoord gaf. Ik heb dit dagboek zelf ook en haal er veel klein plezier uit. 

Bekijk Het kleine-dingen-boek bij bol.com

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.