Kerst

Kerstige kleurplaten voor kinderen én volwassenen

Kleuren kan heerlijk therapeutisch zijn, voor kinderen én volwassenen. Bekijk de mooiste kerst kleurplaten die heerlijk zijn om deze winterse periode in te kleuren.

Een goede tip van mij: kleuren wordt nog leuker met goede kleurpotloden! Ik gebruik de kleurpotloden van Faber Castell, die zijn van zulke goede kwaliteit dat je met een potlood verschillende tinten kunt kleuren door een kleur bijvoorbeeld op te bouwen. Dat maakt kleurplaten kleuren zoveel leuker om te doen.

Bekijk de kleurpotloden van Faber Castell →

Kerst kleurplaat van Het Muizenhuis

Een hele leuke kleurplaat voor fans van Het Muizenhuis, maar ook voor iedereen die dol is op gedetailleerde kleurplaten met interieur of poppenhuizen. Een schattige kerst kleurplaat van Het Muizenhuis. Scroll op de pagina even naar beneden voor de kleurplaat.

Download de kerst kleurplaat van Het Muizenhuis →

Kerst raamtekensjablonen van Edding

Edding is een merk stiften en zij hebben op hun site gratis printable raamtekensjablonen voor kerst. Sommigen van deze sjablonen zijn ook heel erg leuk om gewoon in te kleuren als kerst kleurplaat.

Download de kerst raamtekensjablonen van Edding →

Kerst kleurplaat van Minimixtape

De kerstkleurplaat van Minimixtape is ook leuk als placemat te gebruiken. Het is een leuke kleurplaat met de tekst ‘HO HO HO’ en leuke figuurtjes die passen bij kerst. Ook leuk om samen in te kleuren met jouw kind. 

Download de kerst kleurplaat van Minimixtape →

Kerst kleurplaat van Studio Caats

Studio Caats heeft een hele mooie kleurplaat die ook heel mooi is voor volwassenen om in te kleuren met een klein straatje en een sterrenhemel. Mooi passend bij de sfeervolle kersttijd. 

Download de kersthuisjes kleurplaat van Studio Caats →

Kerst placemat kleurplaat van Blitz Ontwerpt via Christmaholic

Een superleuke kerst placemat om in te kleuren voor kinderen. Met herkenbare kerstfiguren zoals een kerstbal, kerstman, sneeuwpop, cadeautjes en een kerstsok. Kleine tekeningen, waardoor kinderen wel even zoet zijn met deze leuke kleurplaat terwijl ze wachten op eten.

Download de kerst placemat van Blitz Ontwerpt →

Kerst kleurplaat van Laura’s Bakery

De droom van elke kerstliefhebber is toch een kerstboom vol met kerstkransjes, kerstkoekjes en candy canes. Die droom kan uitkomen met de kerst kleurplaat van Laura’s Bakery: een kerstboom gevuld met lekkers om in te kleuren. Naast de kerstboom is er ook een leuk gingerbread huisje om in te kleuren.

Download de kerst kleurplaat van Laura’s Bakery →

Cadeautjes kleurplaat van Mamalifestyle.nl

Ja, ook ik heb een kleurplaat gemaakt voor de feestdagen en wel met allemaal verschillende cadeautjes. Superleuk om in te kleuren, al zeg ik het zelf. Vooral voor kinderen om ook weg te dromen bij alle cadeautjes, maar ik vond het zelf ook leuk om in te kleuren.

Download de cadeautjes kleurplaat van mamalifestyle.nl →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.