Kerst

Eerste kerst vastleggen met ‘Milestone’s Baby’s Eerste Kerst’

milestone baby's eerste kerst decorating the tree

Mijlpalen vastleggen doen al vele ouders sinds het merk Milestone de Baby Milestone Cards op de markt bracht en vele mooie producten daarna. Nieuw is de Milestone Booklet voor ‘Baby’s Eerste Kerst’. 

Milestone ‘Baby’s Eerste Kerst’

Met de Milestone Booklet voor ‘Baby’s Eerste Kerst’ kunnen ouders de eerste kerst van hun baby vastleggen. De Milestone Cards zijn geschikt om foto’s mee te maken van jouw baby en de onderwerp van het kaartje. Maar de kaarten zijn zo mooi dat ze het ook leuk doen als decoratie in huis of in een kleine kerstboom. In deze set zitten zes kaarten voor ze belangrijke momenten:

  • mijn eerste kerst
  • de kerstboom versieren
  • cadeautjes uitpakken
  • kerstdiner met de familie
  • kerstoutfit
  • mijn eerste kersttraditie met familie

De set is een ideaal cadeau voor onder de kerstboom voor ouders met een baby of aanstaande ouders die het komende jaar een baby verwachten.

milestone cards baby's eerste kerst baby's first christmas milestone booklet baby's eerste kerst kaarten

Milestone Cards

Naast deze booklet voor kerst heeft Milestone Cards nog veel meer mooie producten naast natuurlijk de welbekende Milestone Baby Cards. Recent zijn de booklets uitgebracht, waaronder natuurlijk de variant voor kerst. Maar er zijn ook booklets voor baby’s eerste fashion momenten, baby’s eerste outdoor momenten, baby’s eerste travel momenten, baby’s eerste foodie momenten en baby’s eerste verjaardag. Allemaal leuke cadeau-ideeën voor (aanstaande) ouders.

Beeld: Milestone

Dit artikel bevat affiliatelinks, bekijk de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.