Disclaimer

Af en toe zul je onderaan een artikel lezen dat er affiliatelinks in het artikel verwerkt zijn, een product is opgestuurd om over te schrijven of dat een artikel een redactionele advertorial is. Deze (betaalde) samenwerkingen gaan wij enkel en alleen aan zodat de website kan blijven bestaan. Lees hier meer over verschillende soorten artikelen met samenwerkingen je kunt tegenkomen op de site.

Redactionele advertorial

Bij een redactionele advertorials werken we alleen samen met bedrijven waarvan wij een toegevoegde waarde zien in het product of de dienst die zij aanbieden. De teksten voor redactionele advertorials worden geschreven door de redactie en alle teksten zijn oprecht en gebaseerd op de kennis en eventuele ervaringen die wij hebben.

Affiliate-samenwerkingen

Wij hebben met een aantal bedrijven een affiliate-samenwerking en dus zullen er in een aantal artikelen links voorkomen waarbij wij een hele kleine commissie ontvangen als er een aankoop wordt gedaan.

De opbrengsten van dit soort samenwerkingen gebruiken wij om de site te betalen en om (pers-)evenementen te bezoeken, producten te kopen om te reviewen etc.

Reviews van producten of diensten

Af en toe schrijven wij reviews over producten of diensten, die soms opgestuurd zijn door bedrijven. Maar onze reviews zijn altijd oprecht en eerlijk en gebaseerd op de kennis en ervaring die wij met het product of dienst hebben.

Het kan voorkomen dat wij niet tevreden zijn over een product, dan zullen wij dit terugkoppelen aan het bedrijf om een passende oplossing te vinden.

Winacties

We organiseren alleen winacties met producten die wij zelf ook zouden willen hebben of aanraden. Soms organiseren wij winacties in samenwerking met bedrijven, maar soms geven wij ook producten weg die we zelf aangeschaft hebben.

Meer vragen en opmerkingen? Bekijk onze contactpagina.

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.