Redactie van Mamalifestyle.nl

Lange tijd schreef er een redactie met mij mee hier op mamalifestyle.nl, maar inmiddels schrijf ik – Marike Bijlsma – alle artikelen zelf.

Lees meer over mamalifestyle.nl of bekijk de contactpagina.

mamalifestyle-redactie-marike-bijlsma

Marike Bijlsma

Marike woont samen met Frank, is mama van peuter Javian (maart ’14) en baby Senne (maart ’17) en oprichter van mamalifestyle.nl. Dagelijks online tussen het spelen met Javian en Senne door, druk met teksten schrijven en altijd op zoek naar nieuwe inspiratie voor artikelen. Naast mamalifestyle.nl ook werkzaam als freelance eindredacteur, webredacteur en SEO-expert voor onder andere vtwonen.nl en The Big Story.

De ‘oude’ redactie

Alle artikelen van de redacteuren die voorheen voor mamalifestyle.nl schreven, staan nog steeds online. Vandaar dat ik hun info nog even hier laat staan.

mamalifestyle-redactie-marlies

Marlies Postma-Sienot

Marlies is getrouwd met Germ en moeder van de driejarige Yfke; een prinses in de dop, precies zoals haar moeder het graag ziet. Marlies werkt als assistent-Huismanager bij een Ronald McDonald Huis en is freelance tekstschrijver.

mamalifestyle-redactie-janneke-koijen

Janneke Koijen

Janneke is getrouwd met Max, mama van Juultje, Gijs en Freeke. Ze houdt van pannenkoeken, pilates, bloemen, smoothies, markten bezoeken, verse noten en langs opa’s moestuin gaan voor de lekkerste aardbeien! Ontbijtjes maken, kookboeken doorpluizen; ze is er gek op. Samen met haar gezin gaat ze op ontdekkingstocht naar een healthy lifestyle.

Janneke heeft inmiddels haar eigen website: jannekekoijen.nl

 denise betsema redactie mamalifestyle

Denise Betsema

Denise woont samen met haar grote liefde(s) op het eiland Texel. Ze is moeder van een zoon Jukka en een dochter Wolf. Ze is blogger op Deniesoverseas, studente Toegepaste Psychologie en Instagram addict. Verder houdt ze van surfen, wielrennen, Tony Chocolonely, fotograferen en heel veel meer.

 redactie mamalifestyle.nl Nicoline Ramak

Nicoline Ramak-van der Ent

Nicoline is getrouwd met Helmut en mama van Elisa (december 2014). Ze woont met haar gezin en hond op een boerderij in het Groene Hart. Ze blogt op mapetitecherie.nl, is zangeres en geeft zangles. Naast het moederschap, bloggen en zingen houdt ze van chocolade, gamen, de kleur roze en is ze verslaafd aan Instagram en Youtube.