Kind Kleding

Hippe babyleggings van Flinque

Javian met babylegging van flinque 1

Unieke en toffe babykleding voor jongens vinden is best lastig. Maar gelukkig bestaan er mensen zoals Jeanique en Emiel die geïnspireerd door hun eigen zoon Flynn babyleggings maken en verkopen onder de naam Flinque! 

Het is eigenlijk een hobbyproject, maar dan wel een die heel tof is! Prachtige babyleggings van een stof met eigen ontwerp van Jeanique en Emiel. Op de stof staan zeepaardjes en hoe dichterbij je kijkt, hoe mooier de stof wordt. De leggings zijn zowel voor meisjes als voor jongens leuk.

De eerste lichting babyleggings van Flinque zijn uitverkocht, maar de stof is weer besteld dus kunnen er binnenkort weer leggings gemaakt worden. Je kunt zelfs nu al vooruit bestellen! En bedenk goed: het is een hobbyproject, dus als je zo’n gave legging wil, moet je snel bestellen!

Bekijk de website van Flinque en volg @Flinque op Instagram voor meer informatie over de babyleggings en het bestellen ervan.

Af en toe verkoopt verkoopt Flinque ook babyleggings van andere stoffen, zoals deze legging met een print van vossen.

Javian met babylegging van flinque 1

Mijn zoon Javian wilde wel model staan voor beide foto’s:

Op de eerste foto draagt Javian de babylegging met zeepaardjes met een rompertje van Z8, grijze sokken van de Hema en een grijs sjaaltje van de H&M.

Op de tweede foto draagt Javian de babylegging met vossen, een t-shirt van Z8, sokken van de Hema en onder zijn outfit draagt hij een witte romper met korte mouwen van de Hema. Hij ligt op een boxkleed van Birds&Bots.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.