Fashion Kind Kleding Mama

Collégien sloffen: warme voeten voor het hele gezin

collegien sloffen

Met de designsloffen van Collégien ben je deze winter verzekerd van een stel heerlijk warme voeten. De sloffen van Collégien zijn er in verschillende hippe prints en in bijna elke maten verkrijgbaar. Het merk komt elk jaar met een nieuwe kleurrijke collectie en staat voor kwaliteit.

Sloffen voor het hele gezin

Collégien sloffen zijn verkrijgbaar vanaf maat 18 tot en met maat 45. Ze zijn voorzien van een anti-slip zool met een stevig voetbed. De ideale slof voor een kleine dreumes die net leert lopen, maar ook voor drukke papa’s en mama’s die thuis ook heel wat af rennen.

Oude textielfabriek

Het Franse merk Collégien is een echt familiebedrijf. Het merk bestaat al sinds 1947 en is inmiddels vier generaties verder. De bekende slof met rubberen zool wordt nog steeds in de oude textielfabriek in Briatexte geproduceerd, waar het in 1947 allemaal begon.

Kwaliteit

Collegien staat bekend om zijn goede kwaliteit. De sloffen worden gemaakt van zacht Egyptisch Giza katoen en voelen aan als badstof. De sloffen hebben een flexibele geperforeerde binnenzool om de kou te kunnen isoleren. Ze zijn wasbaar op 30°, maar kunnen niet in de droger.

Sokken & maillots

Naast de bekende sok-sloffen verkoopt Collégien nog meer textiel. Voor sokken (in elke hoogte!) en maillots kun je ook terecht bij Collégien. De producten zijn verkrijgbaar vanaf de kleinste maat ‘newborn’ tot en met veertien jaar en zijn er in heel veel verschillende kleuren.

collegien sloffen

Collegien shoppen

Een stel warme sloffen is een fijn december cadeautje! De webshop van Collégien bestaat sinds 2009 en heeft wereldwijde verzending. Maar je kunt de sloffen ook shoppen bij de volgende verkooppunten:

Little Wannahaves | Siki winkel | Orange Mayonnaise | Hippe schoentjes | Indie-Ish

collegien sloffen kerst

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.