Kind Verzorging

Stokke Tripp Trapp mét hippe kussenset

Stokke Tripp Trapp met hippe kussenset

Voordat je het door hebt, worden baby’s opeens groot en zijn ze toe aan een kinderstoel! Sinds een paar weken staat bij ons een Stokke Tripp Trapp in de woonkamer! Mét hippe kussenset! 

Witte Stokke Tripp Trapp

Wij kozen voor een Stokke Tripp Trapp in het wit. Zo’n kinderstoel staat best wel een tijd in huis en dan willen we wel dat deze mooi bij de rest van de meubels past. De stoel van Stokke is vrij simpel van design, makkelijk in elkaar te zetten en lang te gebruiken.

Kussenset voor de Stokke Tripp Trapp

En toen begon de zoektocht naar een leuke kussenset. Stokke verkoopt wel een kussenset in verschillende kleuren en prints, maar niet onze smaak. En dus zochten we online verder… Tot we de webshop liefleukenhip.nl tegenkwamen!

Hippe kussenset voor Stokke Tripp Trapp

Kussenset met brillen!

Zodra we de witte kussenset met een print van brillen zagen, waren we verkocht! Of beter gezegd: de kussenset werd direct gekocht. Het duurde even voordat de kussenset binnen was, maar Janet van liefleukenhip.nl hield ons goed op de hoogte over wanneer we de set konden verwachten.

Door de juiste afmetingen zet je de kussenset gemakkelijk op de plastic babyset van de stoel van Stokke. De kussenset is gemaakt van zeil en dus eenvoudig schoon te maken.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  • Reageren
    Kimberley
    september 27, 2014

    Wat een gaaf kussentje ook!

  • Reageren
    LNNK
    september 27, 2014

    Echt veel leuker dan de kussens van Stokke zelf. Ik vind hem tof!

  • Reageren
    Jentl
    september 28, 2014

    Die is leuk zeg! 🙂

  • Reageren
    Margot
    oktober 2, 2015

    Wat een leuke kussenset! Ik heb me suf gezocht destijds en uiteindelijk maar eentje van Stokke zelf gekocht, jammer dat ik deze toen niet vond. 🙂

  • Reageren
    Marije
    januari 29, 2018

    Toffe set! Wij hadden voor Fons ook een witte Tripp Trapp en voor Noor hebben we een tweedehandsje (ook wit) op de kop getikt. Ik ga even kijken bij de shop die je tipt, want ik ben nog op zoek naar een leuke hoes!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.