Kind Kleding

nOeser SS16: ontdek het wilde westen

nOeser SS16 western kleding

Cactussen, stoere laarzen en cowboys… Je kunt wel zien dat de inspiratie voor de nieuwe zomercollectie van nOeser van oude westerns komt. Bekijk meer van deze prachtige collectie. 

Once upon a time…in the west

nOeser is een relatief klein Nederlands merk met kleding voor baby’s, dreumesen en peuters. De kleding van het merk staat bekend om vrolijke prints in bijzondere kleurpaletten. Ook de zomercollectie voor 2016 bestaat weer uit een select aantal kleuren die perfect bij het thema ‘Once upon a time’.

nOeser SS16

Voor de zomercollectie zijn er nieuwe karakters toegevoegd zoals ‘Kyra the Camel’ en ‘Perry the Puss in Boots’, deze figuren maken de collectie speels op een stijlvolle manier door de combinatie met vale kleurstellingen die momenteel erg hip zijn. Het groen van de collectie lijkt aardig op ‘Early Dew’ van Flexa, een kleur die momenteel erg populair is in huis. En ook de cactusprint is goed gekozen, want zul je komende zomer in nog veel meer collecties en in vele andere vormen zien terugkomen.

nOeser SS16 kledingrek blauw

Babykleding

De collectie van nOeser bestaat uit jumpsuits, broekjes, jurkjes, longsleeves, rompertjes, vestjes, mutsjes en meer. De kleding is verkrijgbaar in de maten 50-56 tot en met 86-92.

Je kunt de kinderkleding van nOeser kopen in de webshop, maar er zijn inmiddels ook veel andere verkooppunten. Kijk op de website van nOeser voor een overzicht.

Bekijk meer van het mooie merk nOeser en meer zomercollecties via de tag SS16.

nOeser SS16 groen kruipen nOeser SS16 grijze jurk nOeser SS16 once upon a time nOeser SS16 grijze salopette nOeser ss16 cactus wit roze nOeser ss16 stoel beige nOeser SS16 once upon a time western nOeser SS16 perzik kleur nOeser SS16 cactus groen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.