Mama Marike

Welkom op MamaLifestyle.nl

Welkom op MamaLifestyle.nl

Hoera, er is een nieuw online magazine geboren: MAMALIFESTYLE.NL! Vanaf nu vind je hier informatie en inspiratie die je als moeder goed kunt gebruiken.

MamaLifestyle.nl is een idee van Marike Bijlsma:

De wereld van bloggen en online magazines is mij niet onbekend, al bijna 9 jaar speelt een groot deel van mijn leven zich online af. Lange tijd was ik als blogger zoekende naar een juiste plek, maar met de komst van mijn zoon Javian werd er een nieuwe passie geboren. Mijn leven als mama maak ik naast alle slapeloze nachten, luiers en doorkomende tandjes zo tof mogelijk. Dus draag ik mintgroene sneakers die matchen met de mintgroene hydrofiel doek, shop ik me suf aan toffe en bijzondere kinderkleding, stap ik alleen nog cafeetjes binnen die overheerlijke broodjes én een kinderstoel hebben en heb ik een eeuwige zoektocht naar dé poster voor de kinderkamer.

En alle leuke vondsten deel ik vanaf nu via MamaLifestyle.nl met andere mama’s, zodat elke mama ’the mama lifestyle’ kan leven. Er volgt snel meer inspiratie!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Liliane
    december 3, 2014

    GEFELICITEERD met dit nieuwe blogkindje 😉

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.