Fashion Kind Kleding Mama

3x nieuwe musthave Vans Disney collecties

vans disney herfst winter 2015 - vans jungle book - vans 101 dalmatiers - vans alice in wonderland

Na de succesvolle samenwerking tussen Vans en Disney voor de collecties met de Disney prinsessen en de collecties met Mickey Mouse, Donald Duck en Winnie de Pooh is er nu weer een nieuwe toffe samenwerking. Er zijn nu drie nieuwe inspirerende Disney films uitgekozen voor prachtige Vans producten. 

Vans Disney jungle book set

Vans Jungle Book

De producten met de Jungle Book iconen kenmerkt zicht door een blauwe en zwarte achtergrond met veel groene bladeren en uiteraard Mowgli, Bagheera, Baloe en de slang Kaa. Er zijn vast veel jongens en stoere meisjes die blij worden van deze vrolijke print, maar wij snappen het volledig als papa’s en mama’s mogen ook wild worden van zo’n mooie collectie.

Vans Disney Alice in Wonderland

Vans Alice in Wonderland

De producten van Alice in Wonderland kenmerken zich door veel zwart-wit met kleuraccenten in roze en rood. Maar er zijn ook kleurrijke en dromerige prints, passend bij de wondere wereld waarin Alice terecht komt. Perfect voor echte sprookjesliefhebbers!

Vans Disney 101 Dalmatiers

Vans 101 Dalmatiërs

Als je altijd gedroomd hebt van het bezitten van 101 dalmatiërs dan is dit je kans! Waarschijnlijk zijn de producten van Vans het dichtste wat je ooit zult komen bij 101 dalmatiërs, maar het zijn gelukkig wel hele lieve producten geworden. Ideaal voor alle kinderen die stiekem heel graag een hondje zouden willen hebben.

Heb je iets moois gespot? Je vindt alle producten bij Vans.nl.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    november 24, 2015

    Leuke spullen allemaal. Voor de schoenen met veters. Die andere lijken me dat kinderen die zo gauw verliezen.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.