Kind Verzorging

Donna Wilson kinderwagen

Donna Wilson kinderwagen productlijn mamas&papas

De ontwerper Donna Wilson ken je misschien van haar vrolijke, herkenbare ontwerpen. Veel textiel, maar ook servies en stationery. Leuk voor jezelf, maar ook zeker voor je kinderen. En nu is er iets waar ook de allerkleinsten plezier van hebben: een echte Donna Wilson kinderwagen!

Vrolijk en kleurrijk

De prachtige kinderwagen blinkt uit in de mooie zeegroene kleur in combinatie met mintgroen. En natuurlijk een echte Donna Wilson print met bomen, struiken en natuurlijk een felrode vos. Zo vrolijk en kleurrijk zie je een kinderwagen niet vaak.

Donna Wilson wandelwagen

donna wilson kinderwagen - carrycot

7 verschillende producten

De productlijn bestaat uit een kinderwagen, wandelwagen, voetenzak, autostoel, deken, luiertas en een speeltje voor de kinderwagen. Alle producten zijn ofwel in het zeegroen of mintgroen of hebben de herkenbare print met de vos. De wagen is ontwikkeld in samenwerking met Mamas & Papas, een merk met producten voor baby’s en kinderen.

Donna Wilson deken - vos Donna Wilson vos

Je vindt de Donna Wilson kinderwagen en accessoires bij de volgende Nederlandse verkooppunten:

debabykraam.nl | babyhuyswebshop.nl | babyhuiscasita.nl

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Jennifer
  augustus 6, 2015

  Wauw, wat een toffe wagen!

 • Reageren
  3in1kinderwagen
  februari 12, 2016

  De kap en de handvatten zijn echt van prachtige kwaliteit. Echt hele mooie kinderwagen inderdaad.

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.