Kind Kleding

tinycottons SS16: een groot tuinfeest

tinycottons ss16 botanical 14

Je kunt het bijna niet gemist hebben: Tinycottons lanceerde een prachtige zomercollectie afgelopen week. Deze collectie won afgelopen zomer nog de Milk Magazine Fashion Award tijdens Playtime Paris en niet voor niets, want deze zomercollectie is werkelijk waar prachtig. 

Prachtig en comfortabel

Het merk tinycottons komt elk seizoen met kinderkleding collecties waarbij prachtige designs moeiteloos worden combineert met comfortabele kleding. De kwaliteit van de kleding is ongekend hoog en door de mooie designs is tinycottons inmiddels een van de belangrijkste merken op het gebied van kinderkleding.

De zomercollectie is daarbij geen uitzondering, sterker genoeg: de SS16 collectie is misschien wel de beste collectie tot nu toe. Het thema ‘Botanical’ is subtiel doorgevoerd door de hele collectie, speels genoeg voor kinderen en stijlvol genoeg voor mama.

Naast kinderkleding verkoopt tinycottons ook hydrofiel doeken en dekens en leuke accessoires zoals vrolijke sokken.

tinycottons ss16 botanical 3 tinycottons ss16 botanical 13

Toffe prints

Verwacht in de ss16 collectie veel planten, potten, gereedschap en tuinierders. Uiteraard vind je ook in deze collectie weer de logo pants met de welbekende kruizen op de knieen, maar er is ook een zeer populaire nieuwe print toegevoegd aan de collectie: een grid patroon. Als je ook zo verliefd bent op deze print kun je maar beter snel je favoriete items ermee scoren, want deze vliegen waarschijnlijk de winkels uit.

Verkooppunten tinycottons ss16

Je koopt de zomercollectie van tinycottons bij een van de volgende verkooppunten:

tinycottons.com | toddlersandtees.nlorangemayonnaise.com | deblauwekapitein.be |  pearlsandswines.com |springstof.eu | gutenappetit.nl |bonbonontheblock.com | so-lovable.nl | goldfish.be | bigenbelg.nl | maysons.nl | kidsdepartment.nl | petozzi.com | wijsneus.nl | storeofdaydreams.com |

Mist er een verkooppunt in dit overzicht? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com.

Tinycottons ss16 botanical 19 tinycottons ss16 botanical 12 tinycottons ss16 botanical 8 tinycottons ss16 botanical 27 tinycottons ss16 botanical 11 tinycottons ss16 botanical 6 tinycottons ss16 botanical 10 tiny cottons ss16 botanical 4 tinycottons ss16 botanical 9 Tinycottons ss16 botanical 15

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    februari 9, 2016

    Leuke kleding! Maar zeker bij witte kleding denk ik altijd: hoe krijg je daar ooit de vlekken weer uit?

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.