Kind Kleding

Gray Label Newborn Set: perfect cadeau voor newborns

Gray Label Newborn Set baby grijs

Gray Label Newborn Set grijs

Het Nederlandse merk Gray Label komt met een superzachte set voor de allerkleinsten: Gray Label Newborn Set. Een perfect cadeau om kleine baby’s te verwelkomen in de wereld. 

Gray Label

Het merk Gray Label ken je misschien wel van hun fijne basics, want het merk komt elk seizoen weer met nieuwe zachte musthaves in standaard kleuren en uitgesproken trendkleuren. Aan de collectie is nu een set toegevoegd voor de allerkleinsten.

Gray Label Newborn Set

De Gray Label Newborn Set komt in twee kleuren: cream en grey melange. Fijne unisex kleuren die voor alle baby’s geschikt zijn. De set is daarom een perfect babyshower- of kraamcadeau voor alle ouders, ook als zij het geslacht van hun baby geheim hielden tijdens de zwangerschap.

Superzachte set

Juist de eerste weken wil je jouw kindje zo zacht en comfortabel mogelijk aankleden en dat kan perfect met deze zachte set die bestaat uit een babypakje, mutsje, slabbetje en omslagdoek gemaakt van 100% organic fleece katoen. De set komt in een bijpassende cadeauverpakking.

Gray Label kopen

De set is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Gray Label, maar uiteraard ook in hun eigen winkel in Amsterdam en in de webshop van Gray Label.

Gray Label Newborn Set

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.