Kinderkamer Wonen

Growth Chart van Make History

Growth Chart van Make History

Een cliché die elke mama kent: kinderen worden snel groot. Je knippert met je ogen en ze zijn alweer een paar centimeter gegroeid. Met Make History’s Growth Chart kun je de groei van jouw kind centimeter voor centimeter bijhouden en verloopt het emotioneel gezien wat minder snel. 

Hippe meetlat

De Growth Chart van Make History is een ouderwetse meetlat, maar dan wel op een hippe manier. Compleet met stijlvol houten ophang systeem past deze moderne grafische meetlat perfect in de inrichting van elke designliefhebber.

Growth Chart

Met afmetingen in inches en centimeters en genoeg ruimte voor notities en herinneringen, komt deze Growth Chart netjes opgevouwen verpakt in een mooie enveloppe compleet met houten ophang systeem zodat hij direct iedere kinderkamer opvrolijkt. Een perfect cadeau voor elke mama die elke centimeter wilt volgen.

Growth Charts kun je kopen bij een aantal webshops: Make History webshop | Orange Mayonnaise | This Cool Kid | Kids Dept | Springstof | Toddlers & Tees | Van Mij | Jut en Juul.

Growth Chart van Make History

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.