Halloween Wonen

Happy Halloween binnenkijker

Wie mij een beetje kent, weet dat ik een grote fan ben van Halloween. In de maanden september en oktober is er dan ook op veel verschillende plekken bij ons thuis Halloween decoratie te vinden. Kijk je mee naar deze Halloween binnenkijker in ons oude huis?

In de loop der jaren heb ik al veel Halloween decoratie verzameld. Sommige items passen goed bij de herfst, andere items zijn echt voor Halloween. Alles bij elkaar maakt het een gezellig Halloween huis, want in dit huis wonen ook kinderen, dus het is meer een happy halloween huis.

Lees ook: Halloween houten huisjes dorp →

Spooky decoratie voor Halloween in de kast

De witte kast in de woonkamer is het makkelijkst om te versieren voor Halloween, omdat hier toch al vaak decoratie staat. Op de kast en een houten krat heb ik diverse kartonnen vleermuizen geplakt van Action. Daarnaast staan er diverse houten decoratie huisjes, waarvan sommige specifiek gemaakt voor Halloween met teksten als ‘BOO’ en ‘Haunted House’. De houten vogelhuisjes komen ook bij Action vandaan, net als de kleine houten letters. Ook heb ik wat spinnenweb en spinnen toegevoegd, net als vilten pompoenen en een geverfd keramieken heksje.

De oplettende kijker zal zien dat hier ook een spinnenweb gemaakt van kastanjes ligt. Dat is een hele simpele en leuke DIY voor met kinderen.

Happy Halloween zithoek

Ook bij de bank is veel Halloween decoratie te vinden. We hebben een lichtblauwe poster met een spookje en ‘BOO’ van het merk A Little Lovely Company. Daarnaast staat er een houten pompoen, officieel bedoeld om te verven, maar ik vind deze met alleen hout ook al mooi. Hier hing soms ook de pompoen krans, een hele simpele DIY.

Ook staan er op de plank boven de bank een paar kleine monsters en nog een spinnenweb gemaakt van kastanjes.

Griezelige televisie hoek

Bij de televisie hangt een schattige slinger met vleermuizen van Hema. Hema heeft voor Halloween vaak schattige producten. Daarnaast staan hier de Lego hoofden met een pompoen en een skelet. De groene pompoenen van vilt komen bij Flying Tiger vandaan.

Ook toffe LEGO pompoen en skelet hoofden kopen?

Lees ook: griezelig leuke series op Netflix →

Happy Halloween eettafel

Bij de eettafel hebben we ook Halloween decoratie. Het tafelkleed met vleermuizen heb ik lang geleden gekocht bij Wibra en wordt regelmatig op tafel gebruikt voor echte Halloween knutselmiddagen. Daarnaast hebben we op tafel een geverfde zwarte keramieken kat staan. Er liggen wat nep spinnen en een kleine vilten pompoen. Ook soms op tafel: een inkleur tafelkleed voor Halloween van Sostrene Grene.

Halloween decoratie in de keuken

Zelfs de keuken is in Halloween sferen. Sommige mandarijnen kregen een ‘jack-o-lantern’-gezichtje, gemaakt met een stift. Daarnaast staat bij de Sodastream een beker met Halloween rietjes van Sostrene Grene.

Happy Halloween kinderkamer

In de kinderkamer zijn de vele griezelige kinderboeken ook al decoratie. Bekijk alle tips voor griezelige kinderboeken:

Bekijk nog veel meer leuke Halloween inspiratie →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.