Mama Zelfzorg

Tijd voor je relatie, tijd voor Love Mama

Love Mama - Elsbeth Teeling | winactie adventkalender van mamalifestyle

Wellicht heb je wel eens een quote van Relax Mama voorbij zien komen, misschien volg je de populaire Facebookpagina van Relax Mama al of heb je zelfs het boek Relax Mama in huis. Maar er is meer van Elsbeth Teeling, schrijfster van Relax Mama, zoals het boek Love Mama!

Love Mama

Als moeder weet Elsbeth Teeling als geen ander wat er allemaal verandert als je moeder wordt en je relatie is één van die dingen. Want hoezeer je ook hoopt dat hetzelfde blijft, het zal toch anders worden. En daar komt het boek ‘Love Mama’ op je pad.

Natuurlijk zit je in een babybubbel als je kindje net geboren is, maar op den duur moet de romantiek op de juiste momenten wel weer om de hoek komen kijken. En voor die romantiek moet je soms wat moeite doen, maar met de juiste tips en trucs kan jullie relatie weer opbloeien.

Love Mama biedt tips, trucs én humor. Zo blijft het luchtig en krijg je weer vertrouwen dat het weer goed komt. Daarnaast is het boekje van de leuke Uitgeverij Snor, dus het is ook nog eens enorm leuk vormgegeven. Een musthave dus voor voor elk stel ouders.

Enne uiteindelijk krijgt elk stel hier wel in meer of mindere mate mee te maken, dus het is ook een goed kraamcadeau!

Bestel Love Mama van Elsbeth Teeling dan bij bol.com.

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.