Fashion Mama

OOTD van Marike: guide to the galaxy

OOTD Marike galaxy maxi dress vest sjaal

‘Een maxi dress staat niet als je klein bent’, het is een opmerking die ik vroeger wel eens hoorde toen ik zei dat ik deze jurken zo mooi vond. Gelukkig was ik wijs genoeg om er niet naar te luisteren, want maxi dresses zijn er voor iedereen en dus ook voor mij met mijn 1,63m. Bekijk de OOTD met deze galaxy maxi dress. 

Echte eyecatcher

Wanneer de zon schijnt, grijp ik vaak naar een maxi rok of jurk. In mijn kledingkast zijn veelal effen exemplaren te vinden, want die combineren zo gemakkelijk. Maar ook een echte eyecatcher: deze galaxy maxi dress!

Dit exemplaar kocht ik zo’n drie jaar geleden in Denemarken, het merk is Sisters Point. Deze jurk kocht ik zo’n beetje aan het einde van mijn ‘galaxy periode’, maar draag ik nog altijd graag in de zomer. Hoewel, de zomer na Javian’s geboorte had ik wat moeite om erin te komen haha.

Ik vond het altijd maar lastig om de jurk te combineren met vestjes en accessoires, want ik vond zwart altijd teveel afleiden van de print en mijn kledingkast bestond altijd voornamelijk uit zwart. Sinds enkele maanden heb ik een simpel grijs vestje van de Hema en die past er naar mijn mening beter bij, helemaal in combinatie met de prachtige sjaal van Pom Amsterdam.

OOTD Marike galaxy maxi dress vest OOTD Marike galaxy maxi dress sjaal pom amsterdam OOTD Marike galaxy maxi dress

De jurk is van Sisters Point, het vestje van de Hema, de sjaal van Pom Amsterdam, mijn bril is van Eyewish. De stoel is J110 van HAY, de tafel is Norraker van Ikea, de grote vaas is van Sissy-Boy.

Bekijk ook de andere OOTD‘s.

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Wimke
    juni 18, 2016

    Ontzettend leuke maxi dress! Ik draag ze ook graag?

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.