Kind Kleding

Nieuwe babyleggings van Flinque

Flinque babylegging - keep them humming mint

Op mamalifestyle.nl kon je al eerder lezen over de fijne babyleggings van Flinque en nu zijn er nieuwe prints verkrijgbaar, echte Flinque Originals! Na de succesvolle zeepaardjes krijgen we nu grafische kolibries!

Flinque babyleggings

Geïnspireerd door hun eigen zoon begonnen Emiel en Jeanique het label Flinque, babyleggings gemaakt aan hun eigen keukentafel. Hun eerste eigen print met zeepaardjes was een groot succes en helaas alweer enige tijd uitverkocht. De afgelopen weken waren er wel babyleggings te koop met vlekken, zebrastrepen, druppels en ‘bang-bang’.

Flinque babylegging - keep them humming petrol

Flinque babylegging - vivi-vivid

Keep them humming vivi-vivid

Maar nu zijn er 3 nieuwe babyleggings verkrijgbaar bij Flinque! Keep them humming is verkrijgbaar in mint en petrol, twee kleuren die momenteel erg populair zijn. En een magenta/paarse legging genaamd Vivi-vivid.

Exclusief én snel uitverkocht!

Alle leggings zijn unisex te dragen en exclusief verkrijgbaar bij Flinque. De babyleggings van Flinque zijn verkrijgbaar in maat 56 tot maat 86, maar de ervaring leert dat de leggings iets langer vallen dan andere kinderkledingmerken. Enne: niet te lang twijfelen, want ook de zeepaardjes waren snel uitverkocht!

Mede-eigenaar van Flinque, Jeanique, heeft ook net een nieuwe weblog gestart: cwtch.nl. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.