Kind Spelen Wonen

Uren speelplezier met houten kinderkruk

imagine kruk crowdfunding - urenlang speelplezier

Speelkruk IMAGINE daagt kinderen uit om van een kruk iets heel anders te maken en hun fantasie te gebruiken. Gemaakt van eerlijk hout is dit echt een aanwinst voor bij je thuis.

Winkel GOUDvanHOUT

De winkel GOUDvanHOUT in Neede is een winkel vol verhalen. Ze verkopen al lang houten woonaccessoires en speelgoed met een goed verhaal: van houten krukjes tot vintage sleutelhangers. Naast unieke en vintage spullen ontwikkelt eigenaar Stefan Dikker ook duurzame eigen speel- en woonproducten.

Toen Stefan een bezoek aan een groothandel bracht, konden ze hem daar maar weinig vertellen over de omstandigheden waarin hun producten gemaakt werden. Hij besloot op dat moment zelf een bijdrage te willen leveren aan een duurzaam aanbod van meubels en speelgoed. Zijn jarenlange ervaring in de zorg en zijn opleiding tot creatief therapeut geven hem daarbij de juiste handvatten.

IMAGINE

Zo ontwikkelde hij de prachtige houten kinderkruk IMAGINE. Deze houten kruk voor kinderen is gemaakt voor uren speelplezier. Vanuit de fantasie en creativiteit van het kind kan de kruk vele vormen aannemen. Door te varieren met de schuifdelen ontstaat er steeds een nieuwe vorm; van kruk naar kasteel naar poppenhuis. Misschien ontdekt jouw kind wel een hele nieuwe vorm!

Crowdfunding

De speelkruk is helaas nog niet te koop. Maar Stefan is een crowdfundingsactie gestart om genoeg geld op te halen om de productie te kunnen starten. Op de website doorgaan.nl staat zijn oproep. Stefan heeft tot eind oktober de tijd om zijn doelbedrag te halen en dan kan hij van start gaan! De kruk zal op een verantwoorde manier geproduceerd worden in een Nederlandse sociale werkomgeving met uitsluitend gebruik van eerlijk hout.

Meedoen?

De IMAGINE speelkruk heeft op dit moment ruim €2000,- opgehaald. Dit is te weinig om te kunnen beginnen met de productie. Stefan heeft hiervoor € 5000,- nodig. Maar jij kunt helpen! Wil jij deze uitdagende speelkruk voor jouw kleintje, doe dan mee met de crowdfundingsactie. Als je kiest voor een aandeel in de actie, krijg je de speelkruk uit de allereerste productieserie.

Je hoeft pas te betalen als de crowdfunding gehaald is.

imagine kruk - goudvanhout - crowdfunding

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  oktober 20, 2015

  Ik vind het een prachtig ding! Hopelijk krijgt hij het geld bij elkaar.

 • Reageren
  Wimke
  oktober 20, 2015

  Superleuke speelkruk voor kinderen, ik duim dat het gaat lukken!

 • Reageren
  Stefan Dikker
  oktober 28, 2015

  Bedankt voor de leuke reacties! De speelkruk gaat er zeker komen! De crowdfundcamapgne kan voor mij het proces versnellen, zodat ik ook de volgende modellen speelkrukken kan introduceren. Het helpt als de link http://www.doorgaan.nl/imagine gedeeld wordt op facebook.

  Stefan Dikker
  GOUDvanHOUT

 • Reageren
  Suzanne maat
  juni 11, 2016

  Gisteren liep ik langs de kinderwinkel in Utrecht en zag in de etalage de kruk staan. Wat een fantastisch idee. Mijn complimenten!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.