Mama Marike

#HemaPressDay: preview voor voorjaars- en zomercollectie 2015 van Hema

hemapressday welkom

Op 5 maart 2015 was de #hemapressday, hier werd de voorjaars- en zomercollectie voor 2015 aan de pers gepresenteerd en mamalifestyle.nl was erbij. Bij deze een overzicht van de leukste producten van Hema.

Er was tijdens de persdag veel moois te zien, bij deze de leukste en meest relevante producten. De items die tijdens de persdag gepresenteerd worden, zijn tussen nu en de komende weken verkrijgbaar. Sommige producten liggen zelfs al even in de winkels.

Hemapressday - tuin, buiten

hemapressday - picnickleden voor buiten

Naar buiten met Hema

De tuincollectie is al even verkrijgbaar in de winkels. De potten zijn verkrijgbaar in een natuurlijke grijze en groene kleur, de plantenlabels zijn onmisbaar in elke tuin en er zijn leuke zaaisetjes te koop die ook enorm leuk zijn om cadeau te geven.

De picknickkleden waren vorig jaar ook al verkrijgbaar, maar komen nu in nieuwe prints. Fijne retro bladeren en bomen in een bijzondere kleur groen. Vooral de gevoerde variant is onmisbaar in elk huishouden met kinderen. En niet alleen handig voor tuineigenaren, maar ook met een balkon of voor een fijne wandeling picknick in het park.

De meeste tuinproducten liggen al in de winkel, de picknickkleden volgen in april en juni.

hemapressday - vazen, kleden, kaarsen

hemapressday - wonen met tafeltje en kaarsen

hemapressday - kaarsen in groen, grijs en wit

Wonen met Hema

Ieder seizoen komt Hema met nieuwe producten voor in huis, dit keer staan groen en grijs centraal met een koraalrood accent.

De wooncollectie bestaat uit nieuwe vazen, kleden en kaarsen. Er waren al langer bijzondere vormkaarsen verkrijgbaar bij Hema, daar komen nu nieuwe vormen en kleuren bij. Zoals een grijs huis met trapgevel, een oerhollandse tulp en een kip. Maar daar blijft het niet bij…

De interieurproducten zijn verkrijgbaar sinds de eerste week van maart.

hemapressday keukenproducten

Op naar de keuken met Hema

Ook de keukenafdeling mag je de komende weken niet overslaan in de Hema, want er komen echte mason jars met rietjes! Daarnaast zijn de paper straws superleuk en de ijsblokjes in de vorm van een ananas maken van al jouw drankjes een feestjes.

De mason jars zijn verkrijgbaar vanaf eind maart.

hemapressday pasen

hemapressday - kaarsen voor pasen

Vier Pasen met Hema

Dek de tafel voor Pasen met servies van de Hema, paar gekleurde servetjes erbij en veel chocolade-eieren en de sfeer is compleet. En speciaal voor pasen is er ook een paasei en paashaas verkrijgbaar als kaars. In fijne pastelkleuren in tegenstelling tot de kaarsen die nu verkrijgbaar zijn.

Bijna alle producten voor Pasen liggen al in de winkel sinds eind februari, maar sommige artikelen zullen half maart in de winkels liggen.

hemapressday koningsdag

Op naar Koningsdag

Na Pasen kunnen we ons klaarmaken voor Koningsdag, want Hema heeft hele leuke producten voor de vrijmarkt. Van een ’te koop’-tentje tot speciale volwassenen t-shirts en de populaire Jip en Janneke shirts voor kinderen.

hemapressday - stationery

hemapressday stationery

hemapressday instax camera

hemapressday mobile print

Hema blijmakers; stationery en camera’s

In ieder huis zal er wel een notitieboekje of pen van de Hema liggen en de komende tijd kun je daar alleen maar meer stationery aan toevoegen. De producten voor schooljaar 2015-2016 zijn een weer erg vrolijk en kleurrijk. Vooral de stempels zijn een aanrader, want er komen ook schattige stempels op kleine klosjes aan.

Op de Instax camera’s zijn iedere keer weer een run en nu komen er in mei allemaal toffe accessoires aan voor deze camera’s. Daarnaast zullen er in september nieuwe camera’s komen. En ken je de #mobileprint van Hema al? Je kunt vele producten afdrukken vanaf je telefoon of bijvoorbeeld zo’n mooie mobile bestellen voor je mooiste kiekjes.

Sommige producten liggen nu al in de winkel, maar de meeste volgen eind maart of half april.

hemapressday kinderkleding

hemapressday babykleding

hemapressday babykleding miauw

Hema babykleding en kinderkleding

Uiteraard komt er ook nieuwe kleding voor de kinderen aan. Het shirt met caravanprint die er vorig seizoen in het donkerrood was, komt nu in het grijs. En er komen nog meer leuke shirts voor kinderen aan.

Voor de allerkleinsten komt er ook iets nieuws, een setje waar alle poezenmama’s vast heel blij mee zullen zijn. Want dit rompertje en broekje is unisex, superzacht en bezaaid met poezen.

hemapressday sportkleding dames

Voor de actieve mama

Voor mama’s is er toffe sportkleding bij Hema te koop. Een deel ligt nu al in de winkels, maar eind maart komen daar nieuwe producten bij. Wij zijn vooral gecharmeerd van de toffe sportbh’s.

hemapressday goodiebag

Goodiebag van #hemapressday

Na afloop van de Hemapressday kregen we een goodiebag mee naar huis en dit was de inhoud, een grote verscheidenheid aan producten.

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Lilia | NAPPY HAIRZ
  maart 12, 2015

  Je hebt prachtige foto’s gemaakt van de nieuwe leuke Hema spulletjes! En super fijne goodiebag zeg! xo

 • Reageren
  wimke
  maart 13, 2015

  Tof!

 • Reageren
  Het Sushimeisje
  maart 13, 2015

  Wat leuk dat de Hema nu ook Instax camera’s gaat verkopen! Ik zie ze op internet steeds voorbij komen maar helaas altijd een beetje boven mijn budget 🙁

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  maart 17, 2015

  Superleuk. Ik krijg helemaal zin in het voorjaar!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.