Fashion Mama

OOTD van Marike: stars & stripes

OOTD Marike stars stripes bobo choses

Natuurlijk staat ‘stars & stripes’ voor de Amerikaanse vlag, maar het is ook het thema van deze OOTD met mijn ultieme favoriete rok van Bobo Choses. Want ja, Bobo Choses maakt ook prachtige dameskleding! 

Bobo Choses

De rok van spijkerstof met sterren en manen ken je misschien nog wel van de AW15 collectie van Bobo Choses. Inmiddels is alweer bijna de AW16 collectie beschikbaar, maar deze rok blijft favoriet. Mede dankzij de toffe print, maar ook vooral omdat de rok net wat langer is dan de meeste rokken in mijn kledingkast en deze daardoor net wat toffer valt én zowel hoog als laag in de taille gedragen kan worden.

Print op print

Ik volg altijd graag de blogs van Laura over haar capsule collection en dat zet mij regelmatig aan het denken als ik door mijn kast ga op zoek naar een outfit voor de dag. Een beetje onbewust heb ik daardoor ook een soort capsule collection ontwikkeld, zo heb ik een zomerse en winterse variant van een zwart-wit shirt met streepjes. En deze draag ik regelmatig, want streepjes combineren lukt eigenlijk altijd wel. En ik ben nou eenmaal dol op outfits met meerdere prints.

OOTD Marike stars stripes lach

Mijn t-shirt is van H&M, de rok is van Bobo Choses, de sandalen zijn van Dolcis. Op tafel staat een bos eucalyptustakken, de vaas is van Sissy-Boy, de tafel is Norraker van Ikea en de stoel is J110 van HAY.

Bekijk ook de andere OOTD‘s.

Dit artikel bevat affiliatelinks, lees de disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.