Gezin Zwanger

Lief zusje kan niet wachten; is de baby al klaar?

is de baby al klaar - digitaal geboortekaartje

Als er een nieuwe baby bij komt, is het altijd spannend hoe de grote broer of zus gaat reageren. Deze grote zus barst van de nieuwsgierigheid en wil haar nieuwe zusje dolgraag leren wat zij allemaal al weet. Maar dat wachten duurt wel erg lang… is de baby al klaar? 

Digitaal geboortekaartje

Deze video is een prachtige weergave van hoe een toekomstige grote zus aankijkt tegen de geboorte van een nieuw gezinslid, maar tegelijkertijd is het ook een prachtig digitaal geboortekaartje. En wellicht inspiratie voor jouw zwangerschapsaankondiging of geboortekaartje?

Ook zo’n mooie video?

De video is gemaakt door het stel Jolanda Marti (de mama in de video) en Michiel Fook (de papa in de video). Nadat deze video viral ging online, besloten Jolanda en Michiel deze video’s ook in opdracht te maken. Bekijk de website martifotografie.nl voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    april 3, 2015

    Wat een lieve foto zeg!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.