Gezin Mama Marike Zwanger

Gender Reveal: baby #3 is een…

Gender Reveal baby nummer 3

Al een paar weken lang geniet ik enorm van het feit dat er weer nieuw leven in mij groeit en dat ons gezin aan het einde van de zomer uitgebreid wordt. Om het allemaal nog concreter te maken voor mijzelf, maar ook zeker voor mijn gezin en onze omgeving hadden we een geslachtsecho gepland. En nu deel ik met jullie of ons gezin uitgebreid gaat worden met een jongen of een meisje. 

Lees vooral ook mijn blog: ‘Ik heb voor het eerst geen voorkeur voor het geslacht’ →

Het geslacht wel/niet zien op een echo…?

Een geslachtsecho was niet zomaar gepland, veel praktijken waren gesloten voor dit soort echo’s… Halverwege maart gingen er gelukkig weer praktijken open en konden ook wij een afspraak plannen. Hoewel ik in eerste instantie het idee van een verrassing ook heel bijzonder vond, wilde ik ook graag alles actief mee krijgen bij alle echo’s en niet soms mijn gezicht hoeven afwenden. Daarnaast vind ik de twintig weken echo te belangrijk om dan bezig te zijn met het geslacht. En dus maakten we een afspraak voor half april.

In de tussentijd kreeg ik van onze verloskundige een paar extra echo’s, waarbij we al een keer nieuwsgierig keken naar of het geslacht al duidelijk in beeld te krijgen was. Maar de baby is eigenwijs, want de benen zaten in de weg en kort daarna stak de baby diens tong uit naar ons. Voor mij duidelijk dat we nog even geduld moesten hebben.

Bij de geslachtsecho leek de baby opnieuw eigenwijs en zaten de benen er weer voor, maar er werd rustig de tijd voor ons genomen en zo kregen we het uiteindelijk duidelijk in beeld te zien. En toen was het zaak om het nog even tussen ons tweetjes te houden…

Gender Reveal

Nu het prille en onzekere begin voorbij is, vonden we dit ook een mooie gelegenheid om te vieren met familie dat wij er een jongen of een meisje bij krijgen. En dus spraken we in groepjes af en werden er gekleurde ballonnen en rookkanonnen besteld en achter onze rug om werden er cupcakes, koekjes en soesjes gemaakt. Zo hebben we met naaste familie even stil kunnen staan bij onze baby en dat leverde gelijk een mooie video op…

Baby #3 is een…

Gender Reveal baby nummer 3 ballonnen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.