Kinderkamer Wonen

Onmisbaar in de kinderkamer: zwart-wit vloerkleed met autobaan

De zoektocht naar een mooi vloerkleed kan best lastig zijn. Het gemiddelde assortiment van kleden voor de kinderkamer bestaat vooral uit felgekleurde exemplaren. Maar het kan ook anders: wat dacht je van een zwart-wit vloerkleed voor de kinderkamer?

Onder het mom ‘maar mijn kind wordt er zo blij van’ zwichten we vaak voor drukke en felgekleurde prints. Gelukkig zijn er sowieso twee adressen waar je terecht kunt voor een mooi, stijlvol zwart-wit vloerkleed voor de kinderkamer. En door de print met autobaan hebben jouw kinderen er minstens net zoveel plezier van.

kinderkamer ideeen zwart-wit vloerkleed van H&M Home

Simpele snelweg van H&M Home

H&M Home verkoopt een vloerkleed voor de kinderkamer die een compromis is tussen ‘leuk voor de kinderen’ en ‘staat ook leuk in huis’. Het vloerkleed is zwart-wit met een print van een autobaan waar jouw kind minstens net zoveel plezier mee kan hebben als met een drukkere en gekleurde variant van het speelkleed.

De witte kleur van het speelkleed neigt wat naar crème, dus houd daar rekening mee als je het vloerkleed wilt gebruiken op een witte vloer. Het kleed heeft een antisliplaag aan de onderkant en past door het formaat prima in elke kinderkamer of speelhoek in de woonkamer.

Koop het zwart-wit vloerkleed met autobaan voor €24,95 bij H&M.

kinderkamer ideeen zwart-wit vloerkleed van OYOY mini

Avontuurlijk parcours van OYOY mini

Maar de keuze in zwart-witte vloerkleden met autobanen stopt niet bij H&M Home, want het Deense merk OYOY verkoopt als onderdeel van de ‘mini’-lijn ook een stoer vloerkleed die heel geschikt is voor een stijlvolle kinderkamer.

Het vloerkleed van OYOY is qua print is uitgebreider, want er staat veel meer op dan alleen een snelweg. Bomen, bussen, bergen en zelfs tipi’s zorgen op dit vloerkleed voor extra veel speelplezier.

Koop het zwart-wit vloerkleed van OYOY Mini bij psikhouvanjou.nl.

 

De kleding op de tak op de foto bovenaan is van Popupshop, Beau Loves, Mini Rodini en Little Label.

Beeld: H&M Home, OYOY

Dit artikel bevat een affiliatelink. 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Jennifer
    september 6, 2015

    Ik vind het speelkleed van OYOY écht heel erg leuk! Die heb ik meteen op ons verlanglijstje gezet voor Melle. 🙂 Dankjewel voor de inspiratie!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.