Kinderkamer Wonen

H&M Home vloerkleed: spelen in een superzoete stad

h&m home vloerkleed dreamland

Op zoek naar een betaalbaar speelkleed waar kinderen graag mee spelen en wat ook nog eens leuk staat in de woonkamer? De oplossing is een vloerkleed van H&M Home! Vooral dit vloerkleed met een superzoete stadse print is erg leuk!

Vloerkleden van H&M Home

De vloerkleden van H&M Home voor kinderen zijn al langer populair, een eerder zwart-wit speelkleed raakte al vlug uitverkocht. Sindsdien zijn er al een aantal nieuwe prints bijgekomen, waarvan deze stadse print met een hamburgerplein en ijsjespark de nieuwste is.

Pastel speelkleed

In onze woonkamer zijn voornamelijk pastelkleuren te vinden en naast al het felgekleurde speelgoed wat de weg naar ons huis toch wel weet te vinden, zoek ik ook naar speelgoed of accessoires waarvan ik ook blij word. En blij werd ik van dit speelkleed, alleen al van alle grappig straatnamen en kleine afbeeldingen, maar ook juist van de kleurencombinatie. Lichtroze en roze, verschillende grijstinten, lichtblauw en donkerblauw en gele accenten: passend bij verschillende woontrends en aantrekkelijk voor kinderen!

Nog meer leuks

Er is ook een bijpassend poppenhuis en een opbergbox verkrijgbaar met prints in dezelfde kleuren als dit leuke speelkleed. Het vloerkleed met de superzoete stadse print is er ook in een iets minder zoete variant met grijs, zwart en wit. Bekijk nog veel meer leuke vloerkleden voor kinderen in de webshop.

hm vloerkleed dreamland stad hm home vloerkleed dreamland overzicht

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Leon
    juli 31, 2017

    Wat een super leuk kleedje! Ik vermijd meestal dit soort kleedjes voor de kleintjes.. het kan in ons interieur snel als een rommel en chaotisch gezien worden.. maar vind deze wel heel leuk voor in de kamer. Dank voor de leuke tip.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.