Kind Kleding

Popupshop ss15: echte musthaves in deze collectie

popupshop ss15 meisje wereld satelliet

popupshop ss15 jongen marmer trui

Je kent vast de stoere tijgerbroek van Popupshop wel die langzaam de kledingkasten van kinderen veroverd, maar behalve de tijgerbroek heeft het merk Popupshop nog veel meer mooie kleren die letterlijk mooier worden hoe langer je ernaar kijkt. Bij deze een kijkje in de zomercollectie voor 2015.

Het merk Popupshop

Popupshop is een merk uit Denemarken, zoals zoveel mooie kinderkledingmerken uit Scandinavië komen. Hoewel het merk al sinds 2007 bestaat, werd het eigenlijk met behulp van Instagram het afgelopen jaar pas populair. Opeens zag je de welbekende tijgerbroek overal, die ook in de collectie voor de zomer weer terug komt.

Zomercollectie

De zomercollectie van Popupshop kenmerkt zich door veel bijzondere prints. Vooral veel dieren, maar we zien ook een satellietwereldkaart, marmer en zelfs een basketbal. Alle prints hebben een herkenbare fotostijl, wat de kleding extra uniek maakt. Naast de vrolijke prints heeft Popupshop ook vele fijne basics die je perfect kunt combineren met de leuke prints.

Wij gaan even hard op zoek naar een geldboom voor in onze achtertuin, maar in de tussentijd is het voor jullie alvast fijn om te weten dat de kleding van Popupshop kwalitatief erg goed is. De kleding blijft ook met veel dragen en wassen er mooi uitzien.

Je vindt Popupshop bij de volgende verkooppunten:

popupshop.net | toddlersandtees.nl | kidsdepartment.nl | orangemayonnaise.com | springstof.eu | littlesahou.nl | teuntje.nl | bambooz.nl | wijsneus.nl |

popupshop-ss15-meisje-pinguin popupshop-ss15-jongen-oranje-jas popupshop-ss15-meisje-lama popupshop ss15 jongen marmer trui popupshop-ss15-meisje-panter popupshop-ss15-jongen-pelikaan popupshop-ss15-meisje-marmer-pakje popupshop-ss15-jongen-panda-pakje popupshop-ss15-meisje-marmer-jurkje popupshop-ss15-jongen-jas-bos popupshop-ss15-meisje-leeuw popupshop-ss15-jongen-wereldkaart popupshop-ss15-meisje-bloemenjurk popupshop-ss15-jongen-jas-blauw popupshop-ss15-meisje-berg-jurk popupshop-jongen-marmer popupshop-ss15-meisje-tijger-basketbal

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.