Kind Spelen

Beestenboel bij IKEA met nieuwe knuffels

beestenboel bij ikea knuffels

Het is een gezellige boel bij IKEA, want er zijn de afgelopen weken een hoop nieuwe knuffels bij gekomen. Dierenknuffels bleken erg populair bij kinderen en dus kun je nu paarden, haaien, honden en biggetjes bij IKEA kopen. En met jouw aankoop steun je ook een goed doel! 

IKEA speelgoed

De meeste kinderen zijn gek op dieren, maar niet alle dieren zijn natuurlijk geschikt om mee te knuffelen. Het nieuwe pluchen speelgoed van IKEA zijn superzacht en hebben daardoor een hele hoge aaibaarheidsfactor.

Er zijn verschillende soorten knuffels verkrijgbaar: grote knuffels die waarschijnlijk net zo groot zijn als jouw kind, kleinere knuffels die gemakkelijk in een tas mee kunnen, handpoppen en kleine vingerpoppen.

ikea speelgoed beestenboel ikea knuffels

Van boerderij tot diep in de zee

Alle boerderijliefhebbers kunnen hun hart ophalen met biggetjes, paard of de honden. Maar er zijn ook olifanten, slangen, apen, ijsberen en haaien knuffels verkrijgbaar.

Hebben jullie thuis geen plek voor een hond of ben je zelf niet zo’n dierenliefhebber? Er zijn drie verschillende dierenknuffels; een witte hond met snorharen, een husky en een bulldog.

Fantasierijk

Er zijn handpoppen te koop van slangen, honden, katten en sprookjesachtige figuren zoals een draak en eenhoorn. Dat belooft een spannende en fantasierijke voorstelling te worden als jouw kind hier mee mag spelen.

Lukt het niet om een mooie voorstelling te bedenken? Het kinderboek ‘Uil gaat op vakantie’ is onderdeel van de nieuwe beestenboel, want alle dierenknuffels komen er in voor.

ikea speelgoed beestenboel slang

ikea speelgoed beestenboel kleine vingerpoppen

Pluchen speelgoedactie

Als je in de maanden november en december een pluchen speelgoedbeest of kinderboek koopt, doneert de IKEA Foundation per knuffel of boek 1 euro aan onderwijsprojecten van UNICEF en Save the Children. Met jouw aankoop maak je dus niet alleen jouw kind blij, maar ook een kind dat het minder goed heeft.

Je vindt de knuffels en de boeken op de afdeling met al het IKEA speelgoed.

ikea speelgoed beestenboel - hondikea speelgoed beestenboel paard ikea speelgoed beestenboel olifant ikea speelgoed beestenboel ijsbeer ikea speelgoed beestenboel hond ikea speelgoed beestenboel bulldog ikea speelgoed beestenboel haai ikea speelgoed beestenboel aap ikea speelgoed beestenboel 3 biggetjes ikea speelgoed beestenboel handpoppen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.