Kind Kleding

Onmisbare kledingstukken voor kinderkleding combineren

kinderkleding combineren - print kinderkleding - onmisbare kledingstukken kinderen

Een voor een komen er nieuwe collecties van de leukste kinderkleding merken en die bestaan voor een groot deel uit opvallende prints. Nou ben ik best een fan van een outfit die volledig bestaat uit prints, maar niet elke dag. Daarom heb ik voor beide jongens ook basis kledingstukken waardoor kinderkleding combineren heel makkelijk wordt. 

Kinderkleding combineren

De kledingkasten van mijn zoons bestaan voor een groot deel uit kledingstukken met prints, maar in beide kasten zijn ook items te vinden die eigenlijk met alles te combineren zijn. Bij deze een aantal kledingstukken die eigenlijk niet in een kledingkast van een kind mogen ontbreken bij kinderkleding combineren.

Onmisbare kledingstukken voor kinderen: Javian

  • Een goede skinny jeans: een spijkerbroek is echt onmisbaar voor een peuter die lekker wil spelen. De stof is stevig genoeg om wat vallen en stoten op te kunnen vangen zonder snel te scheuren en het combineert met alles. Een zwarte of donkerblauwe jeans is altijd een goede optie, maar wij zijn ook erg blij met de lichtgrijze jeans van C&A en een vergrijsd lichtgroene van de Wibra (denk: early dew).
  • Een streepjesbroek combineert erg fijn met allerlei soorten prints. Javian heeft een streepjesbroek van de Prenatal, die erg geschikt is voor school. Maar in zijn kast zijn ook een aantal broeken van Mingo te vinden – de streepjesvariant, maar ook de speckles-print.
  • Een overall is ideaal in combinatie met een geprint t-shirt, deze donkerblauwe is van Prenatal. Maar de salopettes van Gray Label zijn eigenlijk onmisbaar in de kledingkasten van kinderen.
  • Een spijkeroverhemd is ideaal om te combineren met een broek met een print en deze zijn bij veel winkels te koop. Javian heeft er een van H&M.
  • Een effen trui, zoals bijvoorbeeld van Mingo, combineert ook met allerlei prints. Er zijn ook longsleeves en t-shirts verkrijgbaar en elk seizoen zijn er vier nieuwe kleuren verkrijgbaar.

kinderkleding prints combineren baby

Onmisbare kledingstukken voor kinderen: Senne

  • Ook in de kledingkast van Senne is een jeansoverhemd te vinden, deze is echter wel een stuk zachter en heeft in plaats van een normale overhemdkraag een halsboord, waardoor deze ook zachter in zijn nek zit. Het spijkeroverhemd van Senne komt bij H&M vandaan.
  • De basic longsleeves voor baby’s van de Hema vind ik erg fijn voor Senne, er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar en ze voelen zacht aan.
  • Ook Senne heeft een overall, ook van de Prenatal. Als Senne nog iets harder groeit, kan hij straks de oude salopettes van Gray Label dragen die ooit van Javian zijn geweest.
  • Nog een basic die vooral voor baby’s en kleine dreumesen geldt: de broekjes met voetjes eraan van de H&M. Sokken trekt Senne namelijk vrij snel uit en tijdens koudere avonden of dagen zijn deze broekjes dan ideaal.
  • En nog een onmisbaar kledingstuk die Javian ook heeft: een streepjesbroek. Die van Senne is van de Prenatal, maar hij heeft ook streepjesbroeken van Mingo gehad in kleinere maatjes.

Dit zijn wat mij betreft onmisbare kledingstukken voor kinderkleding combineren als het gaat om prints en basics. Ik ben benieuwd naar de kledingstukken die jij onmisbaar vindt voor kinderen!

Bekijk nog meer blogs over kinderkleding →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.