Feest Mama Moederdag

Simpele last-minute moederdag tips voor ontbijt en cadeautjes

last minute moederdag tips

Vliegen bij jou ook de weken voorbij en zijn de voorbereidingen voor Moederdag er daardoor wat bij ingeschoten? Dan zul je blij zijn met dit lijstje last-minute Moederdag tips, want zo maak jij in een handomdraai van Moederdag alsnog iets bijzonders!

Bekijk nog veel meer fijne en makkelijke tips voor Moederdag →

Moederdag is natuurlijk behoorlijk commercieel geworden, maar elke moeder hoopt toch stiekem wel op een attentie van haar partner, kinderen of kleinkinderen. Gewoon een erkenning voor het mooie, maar intense bestaan wat moeders leiden. Of je nu zelf moeder bent of jouw lieve moeder wilt verwennen maakt niet uit, want de tips gelden voor eigenlijk alle mama’s.

last minute moederdag tips - moederdag ontbijt

Hét ontbijt

Misschien nog wel belangrijker dan het paasontbijt: het moederdagontbijt. Probeer eerst goed te peilen of jouw moeder wel van kruimels in bed houdt, want een moederdagontbijt kan ook prima aan een mooi gedekte tafel (daar komen de printables ook goed bij van pas). Voor culinaire tips voor het ontbijt kijk je bij Moederdag recepten →

last minute moederdag bloomon

Bloom On

Bloemen zijn altijd goed, maar een mooie bos van BloomOn is extra feestelijk. Geef daarom voor Moederdag een giftcard van BloomOn waarmee mama zelf kan bepalen wanneer bloemen ontvangt. Met BloomOn heb je gelijk een garantie voor een originele, bijzondere en stijlvolle bos bloemen. 

Als je toch een bloemetje geeft van de bloemist, laat kinderen dan het inpakpapier voor de bloemen versieren. Bij wimketolsma.nl kun je het idee bekijken. Het enige dat je  je een tof idee om bloemen te verpakken. Zorg er wel voor dat je vandaag dan nog even een groot vel papier scoort of gebruik effen cadeaupapier.

last minute moederdag studio frey printables

Moederdag Printables

Op Pinterest zijn er heel veel printables te vinden speciaal voor Moederdag. Even printen, uitknippen en gebruiken bij het ontbijt of je cadeautje. Daarmee maak je pas echt indruk. Bij deze de leukste printables voor Moederdag op een rijtje.

Studio Frey

Kaarten, inpakpapier, cadeaulabels en een caketopper. Eigenlijk ben je met de chique printables van Studio Frey in een keer klaar.

Partykit van Oh Happy Day

Maak van Moederdag een echt feestje met de partykit van Oh Happy Day. Met letters voor een slinger en bloemen die je op een sateprikkertje kunt plakken en in iets lekkers kunt steken.

Krant van Martha Stewart

Als in de krant staat dat jouw moeder de liefste is, dan is het waar! Laat de kinderen de krant versieren en overhandig deze bij het ontbijt. Ook leuk voor oma’s!

Posters van Moodkids

Haal snel nog een lijstje bij bijvoorbeeld Ikea en lijst de posters in. Zo heb je snel een cadeau waarmee je jouw moeder laat weten dat je om haar geeft.

Shoppen voor Moederdag

Mocht het niet gelukt zijn om een Moederdag cadeau te kopen vandaag, dan kun je mama altijd nog mee uit shoppen nemen. Zo kan ze zelf een cadeau uitzoeken. Tegenwoordig hebben heel veel steden een koopzondag en is er altijd wel een winkel te vinden in de buurt waar je kunt slagen voor een mooi cadeau of laat mama zelf iets online uitkiezen en als cadeautje bezorgen.

 

Allermooiste cadeau

Het allermooiste cadeau voor Moederdag blijft toch gewoon een relaxte zondag. Een dag om even bij te komen van alle doordeweekse drukte. Zorg er dus als vader voor dat mama er ’s nachts niet uit hoeft of dat ze kan uitslapen. En voor de early mama’s: gun haar een rustige ochtend yoga, hardlooprondje of dat uurtje ongestoord in de badkamer rommelen.

Fijne moederdag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.