Mama Zelfzorg

De leukste dagboeken en invulboeken voor moeders

invulboeken dagboeken moeders mama

Ik heb echt een enorme zwak voor leuke invulboeken en dagboeken. En hoewel ik minder tijd heb om te schrijven nu ik moeder ben, zijn er gelukkig genoeg leuke boeken te vinden die daar iets op bedacht hebben. De leukste dagboeken voor moeders met plek voor 1 zin per dag, een me-time-momentje of gewoon een vraag beantwoorden. 

De leukste dagboeken voor moeders

Bij mij in de kast staat al jaren een exemplaar van ‘Mom’s one line a day‘, daar schrijf ik niet dagelijks in, maar eens in de paar dagen of weken schrijf ik iets op. Het is nu al superleuk om van de afgelopen jaren dingen terug te lezen. Ik schrijf echt voor mijzelf, maar het is ook superleuk om dit te gebruiken als cadeau aan jouw kind later vol met bijzondere herinneringen.

Het boek ‘Moeder Genoeg‘ van Florine Duif heb ik ook thuis en nu zag ik dat er net een nieuwe bijpassende journal is uitgebracht, ik heb deze helaas nog niet in het echt gezien, maar ben er erg benieuwd naar!

  1. Moeder genoeg journal | Een nieuwe dagboek uitgave, passend bij het boek ‘Moeder genoeg‘ van Florine Duif.
  2. Mom’s one line a day | Het kleine dagboekje voor moeders met voor elke dag ruimte voor een zin om de dag te beschrijven of iets bijzonders te noteren.
  3. Het bucketlist boek voor ouders | Een boek uit de bucketlist-serie, deze staat vol met leuke opdrachten om te doen voor ouders.
  4. Mama schrijft | Een bijzonder invulboek met ruimte voor waanzinnig veel herinneringen aan het leven van jou als moeder.
  5. Q&A a day for moms | Elke dag een vraag beantwoorden, voor vijf jaar lang, speciaal voor moeders.
  6. Mini mama momenten | even 10 minuten voor jezelf | Een boek van ‘Gezinnig’ met 52 momenten om even tien minuten tijd voor jezelf te nemen.
  7. Mama’s dagboek | Een simpel, leeg dagboek met lieve voorkant, maar wel een speciaal voor mama’s.

Nog meer leuke tips voor moeders? Klik hier ♥

invulboeken dagboeken moeders mama (1)

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.