Eten&drinken Hotspots Reizen Uitgaan & reizen

Hotspots Denemarken: 3x hotspots voor foodies in Odense

Steeds meer Nederlanders gaan op vakantie naar Scandinavië. Vooral Denemarken is erg populair met vele kindvriendelijke accommodaties en campings. Odense is een van de grootste steden van Denemarken, een mooie plaats om Denemarken te ontdekken. En als jij Odense bezoekt, vergeet niet deze drie hotspots voor foodies te bezoeken!

Hotspots Denemarken

Denemarken barst van de leuke hotspots. Koffiedrinken, lunchen en dineren is in Denemarken een vak apart en er zijn dus ook vele leuke hotspots te vinden en gelukkig zijn er ook veel kindvriendelijke plekken of menu’s die geschikt zijn voor kinderen.

Odense hotspots voor foodies Joe and the Juice

Joe & The Juice

Begin je dag goed met een juice van Joe & The Juice. Verwacht hier geen standaard sinaasappelsap, maar juices met avocado en gember of wortel en spinazie. Echte powerjuices om ter plekke op te drinken of mee te nemen. Er is genoeg ruimte bij Joe & The Juice voor kinderwagens, maar kinderstoelen hebben ze helaas niet. Alles op de kaart wordt ter plekke vers gemaakt, dus als er ergens een ingredient in zit wat jouw kindje niet mag of lust, kan dat er gemakkelijk eruit gehaald. De menukaart bevat veel gezonde opties en is daardoor ook erg geschikt voor kinderen.

Kom je tijdens je vakantie in Denemarken niet in Odense? Geen nood, want je vindt Joe & The Juice in nog veel meer Deense steden. Kijk voor meer informatie op de website.

Tip van Mamalifestyle.nl: de Joe’s AMG met appel, munt en gember.

Baresso koffie hotspot in Odense voor foodies

Baresso

Voor koffie ga je in Odense naar Baresso. Je kunt Baresso vergelijken met de Starbucks qua aanbod, want er is minstens net zo veel keus in koffie. Leuk om ter plekke te drinken, maar meenemen kan gelukkig ook. Ideaal voor een dagje uit met kinderen, die geen zin en tijd hebben om bij een ‘saai’ koffietentje te zitten. Er zitten vestigingen van Baresso in het centrum, maar ook in het grote Rosengardcenter.

Ook Baresso vind je in veel meer plaatsen in Denemarken, bekijk alle locaties op de website van Baresso.

Tip van Mamalifestyle.nl: Iceblend koffie ‘Den originale’ to go.

Riceteria hotspots denemarken Odense

Riceteria

Misschien ken je het merk Rice wel van hun vrolijke servies en woonaccessoires, aan het merk is nu een hotspot toegevoegd in Odense: Riceteria. Een winkel met producten van Rice, maar ook heerlijk kunt lunchen of een goede én vrolijke koffie kunt halen. Neem een goedgevulde portemonnee mee, want het aanbod van salades en zoete zaligheden is groots en je shopt hier al het moois van Rice (tijdens de sale ook nog eens met een goede korting). Bekijk meer informatie op Riceteria.dk.

Tip van Mamalifestyle.nl: een ijskoffie met vrolijke spikkels en een verse salade.

Beeld: 1. instagram.com/joeandthejuice, 2. instagram.com/baressocoffee, 3. Marike Bijlsma

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Jennifer
    juli 21, 2015

    Oh, super leuk! Ik herken een paar beelden, maar ik weet eigenlijk niet zo goed meer in welk tentje wij geweest zijn. Mijn schoonbroer woont er, dus waarschijnlijk komen we er nog wel een keer!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.