Kind Kleding

nOeser AW15: birds and bears

nOeser AW15 birds and bears

noeser aw 15 birds and bears

Sinds vrijdag 17 juli kun je de nieuwste collectie ‘Birds and bears’ van nOeser shoppen! Deze nieuwe wintercollectie van nOeser is geïnspireerd op de kinderfilm ‘Brother Bear’. Een groots animatie avontuur vol humor en liefde. Kijk jij ook mee naar Bruno the bear, Freddy the fish en Bob the bird?

Oerhollandse nOeser

Kennen jullie het Nederlandse label nOeser al? nOeser is een oerhollands kledingmerk dat bekend staat om haar comfortabele kleding met vrolijke en fantasie prikkelende prints. Dit verantwoorde label heeft kleding voor de allerkleinsten van 0 tot 3 jaar.

nOeser aw2015

In de nieuwe wintercollectie van nOeser zien we de mooiste prints met veertjes, vogeltjes, beren en vissen in de meest prachtige kleurstellingen. De collectie bestaat uit zachte jerseys, fijne sweatstoffen en fake knits van heerlijk zacht en biologisch katoen. Heerlijk comfortabel én fashionable voor de kleintjes. nOeser heeft een uitgebreide collectie met jumpsuits, broekjes, longsleeves, rompertjes, vestjes, mutsjes en meer. De kleding is verkrijgbaar in maat 50-56 t/m 86-92 en de prijzen zijn vanaf €12,95.

Shop nOeser

Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze gave nieuwe wintercollectie? De nieuwe collectie ‘Birds and Bears’ is vooralsnog alleen verkrijgbaar in de online shop van nOeser. Veel shopplezier!

noeser aw 15 birds and bears

noeser aw 15 birds and bears

noeser aw 15 birds and bears

noeser aw 15 birds and bears

noeser aw 15 birds and bears

Bron en beeld: nOeser

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.