Kind Kleding

Onmisbaar deze zomer: kinderkleding met ananas

Deze zomer kun je niet om de ananas heen als het gaat om kinderkleding. Bijna elke winkel of merk verkoopt kinderkleding of accessoires met een print van ananassen. Bij deze de leukste items op een rijtje! 

Opeens zie je overal ananas, van de keuken tot de kinderkamer en van een lamp tot kinderkleding. En zo’n kledingstuk met ananas mag eigenlijk niet ontbreken in de garderobe van jouw kindje, want het maakt van elke dag een zomers feestje. Enne: als de kleding niet meer past kun je altijd nog een ananas rugzak kopen!

Zara kinderkleding met ananas

Het beste adresje voor kleding met ananassen is absoluut de Zara. Je vindt hier voor zowel jongens als meisjes enorm veel shirts, shorts en onesies met de vrolijke fruitprint. In principe zijn alle kledingstukken unisex te dragen.

Ananas - pakje baby van de Zara

Kruippakje

Voor de allerkleinsten vind je bij de Zara deze schattige kruippakje met lieve lichtblauwe ananassen en de tekst ‘Pineapple Bébé’. Het kruippakje is verkrijgbaar tot en met de maat 9-12 maanden en kost €9,95.

Ananas - wit overhemd van de Zara

Overhemd

Voor chique gelegenheden in de zomer is dit overhemd perfect. Netjes, maar toch vrolijk door de ananas. Het overhemd is prima unisex te dragen, maar je vindt dit overhemd bij de jongenskleding. Het overhemd is verkrijgbaar vanaf de maat 3-6 maanden tot en met 2-3 jaar en kost €16,95.

Ananas - wit/groen t-shirt van de Zara

T-shirt

Leuk voor meisjes, maar ook zeker voor jongens: dit witte t-shirt met ananassen in verschillende tinten groen en geel. Je vindt dit t-shirt bij de meisjeskleding van de Zara, verkrijgbaar in de maten en kost €8,95.

Ananas - blauw t-shirt van de Zara

T-shirt

De kleur van dit t-shirt hangt tussen mintgroen en lichtblauw in en zal daardoor misschien wat sneller door jongens gedragen worden. Je vindt dit t-shirt dus bij de jongenskleding in de maten 3-6 maanden tot en met 2-3 jaar en kost €8,95.

Ananas - grijs short van de Zara

Short

De meeste kleding met ananas is vrij vrolijk gekleurd, maar deze grijze short met blauwe accenten is juist meer basic en daardoor prima te combineren met andere kledingstukken. Je vindt deze short bij de jongenskleding en is verkrijgbaar in de maten 3-6 maanden tot en met 2-3 jaar en kost €9,95.

Ananas - wit short met neon van Zara

Short

Echt zomers, dit witte short met neon-accenten. In principe voor meisjes, maar kan ook best voor jongens met een stoer t-shirt. Je vindt dit short bij de meisjeskleding in de maten 3-6 maanden tot en met 2-3 jaar en kost €8,95.

Ananas - lichtblauwe trui van de Zara

Trui

Deze lichtblauwe trui met oranje ananassen kan prima unisex gedragen worden, maar je vindt deze trui bij de meisjeskleding van Zara. De trui is voor kleuters en ouder, want verkrijgbaar in de maten 3-4 jaar tot en met 13-14 jaren, de trui kost €14.95.

CarlijnQ kinderkleding met ananas

ananas carlijnq broek geel

ananas carlijnq onesie perzik

Broeken en onesies

Ook het merk CarlijnQ heeft voor de zomer mooie kinderkleding met ananas. Je kunt bij CarlijnQ zelf shoppen, maar ook Petozzi verkoopt broekjes en onesies van het merk. Er zijn broekjes en onesies verkrijgbaar in de kleuren geel, perzik en turquoise voor €26,95.

Lindex kinderkleding met ananas

ananas rompertje Lindex

Rompertje

Ook bij de Zweedse webshop Lindex kun je terecht voor kinderkleding met ananas, zoals dit rompertje met zwart-witte print. Het rompertje is verkrijgbaar in de maten 62 tot 86 en kost €9,95.

Hema kinderkleding met ananas

Kinderkleding ananas t-shirt hema Kinderkleding ananas zwembroek hema Kinderkleding ananas zwembroek Hema

Shirt en zwembroeken

Hema heeft dit seizoen een tropisch thema voor kinderkleding en daar hoort natuurlijk ook tropisch fruit bij. Je kunt een t-shirt met ananasprint kopen voor €5,95, maar ook zwemmen met ananassen. Er is een short verkrijgbaar voor €13,00 en een zwembroek voor €7,95.

Zreefer kinderkleding met ananas

kinderkleding t-shirt wit ananas

T-shirt

Als je op zoek bent naar een simpel t-shirt met een ananas, dan ben je bij Zreefer aan het juiste adres. Hier vind je een wit en zwart t-shirt met een ananas, je kunt zelfs nog kiezen tussen korte en lange mouwen. Je koopt dit t-shirt bij Zreefer voor €12,95.

Vans rugzak met ananas

vans rugzak ananas - ananas rugzak

Rugzak

Bij Vans kun je ook slagen met deze blauwe rugzak met ananassen. Leuk voor mee naar school of een nachtje logeren, de tas is vrij groot dus er past genoeg in. Je koopt deze tas in de webshop van Vans nu in de sale voor €24,50.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.