Kind Kleding

Spotlight: vrolijke gele regenjas met belangrijke boodschap

spotlight bobo choses gele regenjas wimamp

Bobo Choses is een merk dat primaire kleuren niet schuwt, zo ook met de huidige wintercollectie. Deze regenjas valt op door de felle gele kleur, maar ook door de bijzondere print. En achter die print schuilt een mooi en belangrijk verhaal. 

W.I.M.A.M.P.

Deze regenjas is onderdeel van een speciale collectie genaamd W.I.M.A.M.P.: worldwide inventive minds against monsters of pollution. Met deze collectie vraagt Bobo Choses aandacht voor de oceanen en alles wat daar in leeft, want de oceanen lijden onder de invloed van de mens. De volledige opbrengst van de collectie gaat dan ook naar de Oceans Conservacy NGO.

De illustraties die op de regenjas en nog meer kledingstukken zijn te vinden zijn getekend door kinderen van over de hele wereld. Er werd hen gevraagd hoe de zeevervuiling opgelost kon worden. Met deze collectie kunnen kinderen hun ouders inspireren en leren over hoe we moeten omgaan met de aarde.

Regenjas kopen

Bestel de vrolijke gele regenjas bij Bobo Choses. Dol op deze print, maar geen nieuwe regenjas nodig? Er zijn nog meer kledingstukken met deze print verkrijgbaar als onderdeel van de W.I.M.A.M.P.-collectie, waaronder een toffe trui in een ‘early dew’-achtige kleur en een bijpassende rugzak.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.