Kind Kleding Spelen

Handgemaakte knuffels en accessoires van Suussies

suussies knuffels en accessoires

Voor veel kinderen zijn knuffels onmisbaar. Je hebt ze in alle vormen en maten; van een knuffelspookje tot een levensgrote teddybeer. Zoals een ridder zijn paard nodig heeft, zo heeft een kind zijn knuffel nodig. Maar waar vind je nou een fijne en hippe knuffel voor jouw kleintje? Bij Suussies natuurlijk! 

Suussies en haar Lange Leo’s

Suussies is opgericht door Susanne Glee en is onder andere bekend door haar Lange Leo’s. Alle Lange Leo’s zijn handgemaakt en uniek. Ze zijn voorzien van strik en van een lusje aan de bovenzijde. Lange Leo heeft ontzettend lange armen en benen die je overal aan vast kunt knopen. Zo neem je jouw knuffel gemakkelijk mee en raak je hem ook nog eens minder snel kwijt! En als je jouw kleintje er nog niet meer kan spelen, heb je in elk geval een mooie accessoire die je kunt ophangen in de kinderkamer.

Stoffen accessoires

Naast Lange Leo verkoopt Suussies nog meer stoffen accessoires. Er worden voor deze producten de meest prachtige stoffen en fournituren gebruikt. Elk product is net even anders dan anders en dus uniek. Zo shop je naast Lange Leo ook knuffel Dollie, kronen, strikjes of zelfs een speeltent!

suussies knuffels en accessoires

suussies knuffels en accessoires

Shop Suussies

Suussies kun je shoppen in de online webshop. Daarnaast zijn de accessoires van Suussies ook verkrijgbaar bij de volgende verkooppunten:

Indie-ishZeewolfje.nl | Little Lady Bugs | En Las Nubes | Zebra zonder strepen | Pomme de Jus

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Mail naar mamalifestylenl@outlook.com of laat een reactie achter, dan voegen we je toe.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.