Kind Kleding

Bobo Choses SS16: Der Blaue Reiter

Bobo Choses SS16 der blaue reiter

Wat heeft Bobo Choses te maken met kunstenaars als Matisse, Picasso, Pollock en Hockney? Simpel: deze kunstenaars vormden de inspiratie voor de Bobo Choses SS16 collectie waarvan je de eerste beelden nu kunt bekijken. 

Bobo Choses SS16

De zomercollectie van Bobo Choses heet ‘Der blaue reiter’ wat tevens de naam is van een kunststroming uit Duitsland. Het resultaat is een zeer kunstzinnige collectie die barst van de kleuren en verschillende vormen. Vele abstracte prints en vrolijke kleuren maken dit tot een zeer geschikte collectie voor de zomer.

Meer lezen?

Net als bij voorgaande collectie, zoals AW15 en SS15, is ook deze collectie weer vergezeld door een kinderboek ‘The Whole World in an Artist’s Palette’ waarin ook meer duidelijk wordt over de achtergrond van deze collectie.

Behalve kleding komt Bobo Choses dit seizoen ook met gebreide items, sneakers en zonnebrillen in samenwerking met Babaà, Veja en Daughters and Sons.

Bobo Choses SS16 kopen?

Om online de zomercollectie te kunnen shoppen moet je nog even geduld hebben tot 19 januari, maar tot die tijd kun je al wel bij sommige winkels terecht. Check daarvoor het verkooppunt.

bobochoses.com | orangemayonnaise.com | littlesahou.nl | bigenbelg.nlblingsundaysbest.nl| meetmisterfred-shop.com | springstof.eu | broerenzus.nllittlefashionaddict.com |pommedejus.nl | bonbonontheblock.com | minirepublic.nl | bambooz.nlimps-elfs.com |goldfish.belittlerebel.com | lunabloom.be | pepatino.be |

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com

Bobo Choses SS16 der blaue reiter stoel Bobo Choses SS16 der blaue reiter schoenen Bobo Choses SS16 der blaue reiter meisjes Bobo Choses SS16 der blaue reiter meisje Bobo Choses SS16 der blaue reiter lezen Bobo Choses SS16 der blaue reiter kunst Bobo Choses SS16 der blaue reiter kleuren Bobo Choses SS16 der blaue reiter kleur Bobo Choses SS16 der blaue reiter jurk Bobo Choses SS16 der blaue reiter hal Bobo Choses SS16 der blaue reiter foto Bobo Choses SS16 der blaue reiter canvas Bobo Choses SS16 der blaue reiter blauw

 

Bobo Choses credits

Campagne foto’s gemaakt door Luciano Torres, totale look foto’s gemaakt door Quim Puig, art-direction en styling door Bobo Choses. De modellen zijn Miguel, Alex, Hugo, Lluc, Teo, Cloe, Carla, Abril, Olivia, Ririko, Marta en Nadine.

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    januari 8, 2016

    Hm, dit is niet echt mijn stijl merk ik. De kleurtjes vind ik wel mooi.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.