Mama Marike

ShowUP augustus 2015: trends, brands & sneakpeeks

ShowUP augustus 2015

Elk half jaar vindt ShowUP plaats, een beurs waar pers en inkopers de mooiste merken en producten kunnen zien op het gebied van wonen en cadeautjes. Mamalifestyle.nl nam een kijkje en spotte de mooiste merken en producten voor kinderen. 

ShowUP augustus 2015 kidscase home kleding ShowUP augustus 2015 kidscase home ShowUP augustus 2015 kidscase home aankleedkussen

Wooncollectie van Kidscase

Het merk Kidscase ken je waarschijnlijk wel van hun kinderkleding, maar er komt iets heel nieuws en moois aan binennkort! Op ShowUP presenteerden zij hun nieuwe wooncollectie. Deze prachtige collectie met woonspullen bestaat onder andere uit dekens, hoezen voor een aankleedkussen, slabbetjes en hydrofiel doeken. De collectie past perfect bij de kleding en accessoires van de zomercollectie voor volgend jaar, maar is uiteraard gewoon los verkrijgbaar. De wooncollectie van Kidscase is vanaf februari 2016 te koop.

De collectie leent zich er uitstekend voor om een mooie set met kraamcadeaus samen te stellen, zoals bijvoorbeeld de hoes voor een aankleedkussen met grafische print in zwart-wit met lieve sokjes en een mutsje.

ShowUP augustus 2015 psikhouvanjou inpakpapier ShowUP augustus 2015 psikhouvanjou muur

PSikhouvanjou

De webshop PSikhouvanjou verkoopt vele mooie producten voor kinderen, een aantal van die producten kon je ook al zien bij ons artikel over de vrolijke kinderkamer. Tijdens ShowUP stond de stand van PSikhouvanjou in het teken van ijsjes met prachtig cadeaupapier en labels. Binnenkort verkrijgbaar!

Daarnaast zie je de mooie ontwerpen van Helen Dardik op ansichtkaarten, posters en borden. Ook erg mooi zijn de producten van Eef Lillemor.

ShowUP aug 2015 engelpunt servies ShowUP aug 2015 engelpunt servies bamboo ShowUP aug 2015 engelpunt servies bamboo ShowUP aug 2015 engelpunt hoezen en tassen

Servies van Engelpunt

Het merk Engelpunt komt met prachtig servies gemaakt van bamboe. Het servies heeft lieve prints in de thema’s kamperen en feest en is geschikt voor de vaatwasser. Het merk Engelpunt verkoopt al mooie feestdecoratie en toffe tassen en hoezen met prints van ijsjes, appeltjes en windmolentjes.

ShowUP aug 2015 uitgeverij snor

Toffe boeken van Uitgeverij Snor

Je kent Uitgeverij Snor vast van hun toffe boeken en gelukkig komen daar nog veel meer mooie boeken bij de komende tijd. Zoals het boek van Anki van Zilverblauw: Shoot! Of het sprookjesboek van Sandra Isaksson en het Handboek voor opa’s en oma’s. Allemaal boeken die ook ideaal zijn om cadeau te geven, maar ook een plekje in jouw eigen boekenkast verdienen.

ShowUP aug 2015 vriendenklets gezinnig

Vriendenklets van Gezinnig

Gezinnig heeft vele mooie kletsboeken voor kinderen en heeft daar nu een nieuw boek aan toegevoegd: Vriendenklets! Een mooi en origineel vriendenboekje waar vriendjes en vriendinnetjes iets over zichzelf kunnen vertellen, maar ook wat over de eigenaar van het boek. Allemaal mooi en origineel vormgegeven.

ShowUP aug 2015 norsu prenten dieren

Dierenprenten van norsuStories

Ben je op zoek naar een prachtige poster voor op de kinderkamer? Bij norsuStories vind je prachtige dierenprenten die te koop zijn als kaart of poster. Er zijn verschillende prints met verschillende dieren verkrijgbaar, allemaal even mooi en uniek. Een mooie eyecatcher voor in de kinderkamer.

ShowUP aug 2015 snurk beddengoed

SNURK beddengoed

Het merk SNURK heeft fantastisch beddengoed met vele gave en lieve prints. Voor kinderen verkopen ze onder andere een dekbed met astronaut of ballerina dat je vast al kent, maar wat dacht je van een ballenbak om in te slapen? Of een dekbed waarop je ontbijt al klaar staat? Dat is lekker wakker worden.

ShowUP aug 2015 all things we like kinderkleding

Stoere piraten van All Things We Like

Bij All Things We Like kun je terecht voor mooie sieraden, woonaccessoires, prachtig servies met insecten en kinderkleding! Deze stoere t-shirts met piraten in mintgroen, blauw en geel waren een aangename verrassing in het aanbod van All Things We Like.

ShowUP aug 2015 hektik cc ShowUP aug 2015 hektik cc

Berengoed van Hektik.cc

Hektik.cc heeft een prachtige productlijn met lieve berensnoetjes, van dekentjes tot rompertjes en mokken. Lief als (kraam)cadeau, want welk kindje wordt er nu niet blij van zo’n berensnoet? Vooral de deken in berenvorm is een musthave voor kindjes.

ShowUP aug 2015 farg form sweden beddengoed

Lieve wolkjes van Farg & Form

Je kent vast wel de bekende print met het wolkje van Farg & Form. In Zweden is zowat iedereen met deze print opgegroeid, maar in Nederland wordt het merk ook steeds bekender. Naast de bestaande print, die verkrijgbaar is in vele kleuren, komt er nu een nieuwe uitvoering van het wolkje. Een stuk subtieler en uitgevoerd in zachte pastelkleuren zoals mintgroen, licht blauw, licht roze en grijs. Doordat het wolkje alleen getekend is met een contour in plaats van volledig ingekleurd, is de print veel zachter en daardoor geschikter voor bijvoorbeeld de babykamer.

ShowUP aug 2015 roomblush zomercollectie ShowUP aug 2015 roomblush herfst wintercollectie

Moois voor in huis van Roomblush

Het merk Roomblush komt uit België en heeft prachtige producten voor in huis. De eerste collectie van het merk was nog iets speelser en met mooie pastelkleuren zoals mintgroen en licht okergeel zeer geschikt voor de kinderkamer. De nieuwste collectie van Roomblush combineert mintgroen en zeegroen met koper, grijs en wit en is daardoor ook heel mooi in de rest van het huis. Deze woonspullen zijn binnenkort verkrijgbaar en we delen snel meer foto’s van de nieuwste collectie van Roomblush.

ShowUP aug 2015 imakin diy design plantenhanger ShowUP aug 2015 imakin diy design kussenhoezen

Imakin DIY design pakketten

Het Nederlandse merk Imakin verkoopt complete DIY design pakketten zodat je verschillende producten kunt maken. In een pakket vind je alles wat je nodig hebt voor bijvoorbeeld een dromenvanger of een kussenhoes met cactusprint. Ook erg tof zijn de plantenhangers met touw in zwart of fluorkleuren.

ShowUP aug 2015 superliving nesting dolls

Super Living Nesting Dolls

Tegenwoordig verkopen steeds meer merken Nesting Dolls. Deze lieve en kleurrijke vogels zijn van Super Living, een designmerk uit Denemarken. Het merk heeft nog veel meer mooie producten zoals de pannenlappen die er ook als kussenhoezen zijn. En mooi en uniek servies met bijzondere prints.

Overigens ging er vlak voor de foto bij Super Living iets mis met de camera, waardoor de laatste foto’s een beetje dromerig zijn geworden.

ShowUP aug 2015 kek amsterdam

KEK Amsterdam behang

Het merk KEK Amsterdam verkoopt vrolijk behang en muurstickers voor de kinderkamer. En aan alle mooie ontwerpen die al te koop zijn, is nu iets nieuws toegevoegd: Wallpaper Stories. Behang met illustraties van bekende illustratoren. Zo krijg je een behang dat een eigenlijk een kinderboek op zich is.

ShowUP aug 2015 milestone cards en fresk

Milestone en Fresk

De Milestone kaarten van het leuke merk Milestone ken je vast al, maar als moeder van een dreumes heb je waarschijnlijk alle kaarten inmiddels wel gehad. Gelukkig komt Milestone nu met het vervolg voor dreumesen en peuters. Daarnaast komt er set van de babykaarten voor tweelingen, dezelfde set maar dan dubbel in een doos. Beide nieuwe sets kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 1 oktober.

Fresk verkoopt lieve kinderkleding, accessoires en dekentjes met verschillende prints geschikt voor jongens en meisjes. De stoffen zijn superzacht en daardoor erg geschikt voor de allerkleinsten.

 

Bekijk ook het trends, brands en sneak peeks verslag van CIFF kids in Kopenhagen.

Dit vind je misschien ook leuk