Mama Marike Zwanger

Zwangerschapsfotoshoot in de buitenlucht met baby Senne in mijn buik

zwangerschapsfotoshoot marike bijlsma photojeanique buik zwart-wit

Alweer een jaar geleden liep ik hoogzwanger door het bos en de duinen met mijn gezin en de getalenteerde fotografe Jeanique en haar gezin voor een zwangerschapsfotoshoot. De prachtige natuur, mijn volle buik met onze kleine Senne en het gezellige gezelschap zorgde voor prachtige foto’s. 

Het is nu amper meer voor te stellen nu Senne zo druk rondkruipt en brabbelt, maar een jaar geleden zat hij toch echt nog in mijn ronde buik. Ik vond zwanger zijn op zijn zachtst gezegd verschrikkelijk, maar het hele gebeuren van een zwangerschap blijft natuurlijk enorm bijzonder. Nu, een jaar na de geboorte van onze jongste zoon, kan ik gelukkig ook eindelijk de magie van een zwangerschap inzien – mede mogelijk gemaakt door de twee fantastische zoons die ik nu zichtbaar zie groeien.

Zwangerschapsfotoshoot

Deze zwangerschapsfotoshoot vond plaats toen ik 36 weken zwanger was. Op dat moment wist ik ook dat de kans heel erg groot was dat ik binnen een week ingeleid zou worden met 37 weken zwangerschap. Die laatste weken van mijn zwangerschap begon ik mij eindelijk een beetje minder ziek te voelen en had ik vaak alleen maar jeukklachten door de cholestase, daardoor kreeg ik de kans om eindelijk wat bewuster zwanger te zijn en zowaar ook nog even te genieten van mijn ronde buik vol leven.

Fijne sfeerfoto’s

De foto’s hebben een dromerige sfeer die ik heel fijn vind en heel fijn ook weergeeft wat een fijne dag we hadden in het bos en de duinen toen. Voor mij nog even heerlijk nagenieten dus en even nostalgisch terugdenken aan mijn zwangerschap.

zwangerschapsfotoshoot marike bijlsma jeanique buik bos zwangerschapsfotoshoot marike bijlsma jeanique buik bos licht zwangerschapsfotoshoot marike bijlsma jeanique samen zwangerschapsfotoshoot marike bijlsma jeanique buik zwart-wit zwangerschapsfotoshoot marike bijlsma jeanique samen met javian zwangerschapsfotoshoot marike bijlsma jeanique samen met frank strand

Ik deed ook een zwangerschapsfotoshoot met Suzanne van Little Detail bij ons thuis.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Frank
  maart 9, 2018

 • Reageren
  Saskia
  april 8, 2018

  Prachtige foto’s!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.