Kind Kleding

Tiny Cottons AW15 Hibernation: ijskoud de mooiste

Tiny Cottons AW15 Hibernation

Tiny Cottons staat bekend om hun superzachte stoffen en die komen optimaal tot uiting in de Tiny Cottons AW15 collectie. Fijne winterse prints zullen er deze herfst en winter voor zorgen dat jouw kindje stijlvol warm blijft. 

Tiny Cottons AW15

De wintercollectie heet ‘Hibernation’ wat winterslaap betekent en er is geen betere naam voor deze collectie die perfect is voor een lange winterslaap. De zachte stoffen van Tiny Cottons in combinatie met prints van ijsberen, dennenappels en berenhuiden maken dit tot een prachtige wintercollectie.

De wintercollectie bevat veel kleding in zwart-wit met een wat okergeel en lichtblauw. Qua kleuren is het mooie unisex-collectie met voor elk kind wel iets moois. De kleding van het Spaanse merk is door zijn zachtheid ideaal voor kinderen om lekker in te spelen.

Accessoires en dekens

Elke collectie van Tiny Cottons bevat naast kledingstukken ook accessoires zoals sokken en slabbetjes. En interieurliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de zachte dekens die dit seizoen in mooie grafische zwart-wit prints verkrijgbaar zijn.

Tiny Cottons kopen?

Je vindt Tiny Cottons bij de volgende verkooppunten:

tinycottons.com | toddlersandtees.nlorangemayonnaise.com | deblauwekapitein.be |  pearlsandswines.com | springstof.eu | gutenappetit.nl |bonbonontheblock.com | so-lovable.nl | goldfish.be | bigenbelg.nl

Verkoopt jouw winkel of webshop ook Tiny Cottons? Stuur een mailtje naar mamalifestylenl@outlook.com of laat een reactie achter, dan voegen we je toe.

Tiny Cottons aw15 Hibernation zwart-wit berenjurk Tiny Cottons aw15 Hibernation winter beren Tiny Cottons aw15 Hibernation zwart-wit stippenjurk Tiny Cottons AW15 Hibernation box plezier Tiny Cottons AW15 Hibernation baby beer Tiny Cottons AW15 Hibernation zwart-wit ruitenjurk Tiny Cottons aw15 Hibernation okergeel beer

 

 

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.