Kind Spelen

KaboogaBike: de enige echte bamboe loopfiets

Kaboogabike loopfiets

Nederland staat bekend om fietsen, daarom laten wij kinderen het liefste ook zo vroeg mogelijk kennismaken met het fietsen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed met de KaboogaBike bamboe loopfiets, voor kinderen van anderhalf tot vier jaar. 

De ontwerper, Jan Bashaijha Mwesigwa, bedacht deze fiets in eerste instantie voor zijn zoontje. Er kwam meer vraag naar en daarom heeft hij besloten de fiets nu met iedereen te delen. Hij wil het delen met iedereen die van het in elkaar zetten van zijn of haar eerste fietsje ook een memorabel moment wil maken.

Een memorabel moment

Als je de fiets koopt kun je kiezen voor twee verschillende opties; het zelfbouwpakket of meedoen aan de workshop. Samen met je kindje volg je de workshop en leer de KaboogaBike kennen. De workshops worden onder meer begeleid door de ontwerper Jan en orthopedagoog en trainer Lobke Rooswinkel van Held!Training. Voor welke optie je ook kiest, een mooi moment wordt het samen in elkaar zetten van de KaboogaBike sowieso.

Een duurzame fiets

De fiets is geheel gemaakt van bamboe, een zeer milieuvriendelijke grondstof. Als een bamboebos wordt gekapt, groeit dit binnen een jaar weer volledig terug. De fiets is niet alleen duurzaam, maar ook Jan is zeer maatschappelijk betrokken. Hij doneert na elke worshop de voorbeeldfiets aan een gezin dat het niet zo breed heeft, zodat ook die kinderen ervan kunnen genieten. Ook wordt de fiets milieuvriendelijk verpakt en bezorgt het jou en je kindje natuurlijk dagelijks een portie frisse lucht!

De KaboogBike zorgt dat je kindje veilig en comfortabel kennis kan leren maken met het fietsen. Doordat bamboe erg sterk en schokabsoberend is, is het comfortabeler voor je kindje dan bijvoorbeeld plastic. De fiets is dus naast erg duurzaam ook perfect voor de ontwikkeling van de motoriek van jonge kindjes.

Waar is hij te koop?

De Kaboogabike is exclusief verkrijgbaar via de crowdfundingcampagne. De fiets kost nu tot 18 januari geen €150,- maar €120,-. Maak daar snel gebruik van en geef je kindje deze stoere, ijzersterke KaboogaBike cadeau!

Meer informatie kun je vinden op de officiele website of via de facebookpagina

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    januari 12, 2016

    Wat een leuk ding zeg! Grappig dat hij van bamboe is.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.