Kind Lezen

Een klein beetje dapper – Nicola Kinnear

kinderboek een klein beetje dapper (2)

Konijn Lars zit graag thuis, maar hij is bevriend met konijn Luna die er graag op uit trekt om avonturen te beleven. Lars vindt alles buiten maar eng, totdat hij op een dag zelf op avontuur gaat buiten, op zoek naar zijn vriendin Luna. Zou Lars net zo dapper zijn als zijn vriendin Luna? Lees het in ‘Een klein beetje dapper’ van Nicola Kinnear. 

Een klein beetje dapper

Het boek ‘Een klein beetje dapper’ vertelt het verhaal over een vriendschap tussen twee verschillende konijntjes. Na een meningsverschil gaat Luna boos naar buiten en Lars wil het graag goedmaken met zijn vriendin. Maar dan zal hij wel naar buiten moeten gaan… Hij pakt een tas in en gaat op avontuur, op zoek naar zijn vriendin. In het bos komt hij allemaal vrienden tegen van Lunda die hem helpen zijn vriendin te vinden. En zo beleeft hij zelf een groot avontuur waarbij hij uiteindelijk zelfs zijn stoere vriendin weet te redden.

Levendige illustraties

Het boek ‘Een klein beetje dapper’ is waarschijnlijk wel een herkenbaar verhaal voor ons allemaal, want in iedereen van ons schuilt er wel een Luna of een Lars. Het boek bevat werkelijk prachtige illustraties waardoor het verhaal echt tot leven komt met de diepte van het water tot de snelheid op de rug van het hert.

Bestel ‘Een klein beetje dapper’ bij bol.com

kinderboek een klein beetje dapper Kinderboek een klein beetje dapper (1)

Mooi boek he? Bewaar het met onderstaande afbeelding op Pinterest zodat je het gemakkelijk kunt terugvinden ↓

Pinterest - een klein beetje dapper

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.