Eten&drinken Recepten

Zomerse smoothie met watermeloen en bramen

zomerse smoothie met watermeloen bramen

Met het zomerse weer is een koude smoothie meer dan welkom. Gezond, verfrissend en snel gemaakt. Deze zomerse smoothie met watermeloen, bramen en munt is daarom ook ideaal voor dit seizoen!

Wanneer het warm is hebben we vaak zin in licht eten. Kies voor een smoothie als ontbijt of als een tussendoortje. Het fijne van smoothies is dat ze goed vullen, je kunt er eindeloos mee variëren en zit bomvol vitamine. Voor deze variant zijn er diepvries bramen gebruikt. Deze bramen maken de smoothie extra koud en dus ook verfrissend! Het heeft zelfs wat weg van een ijsje en zeg nu zelf, wie houdt er nu niet van ijs!

Nodig voor 2 smoothies

  • 250 gram watermeloen
  • 125 gram diepvries bramen
  • paar blaadjes munt
  • 100 ml kokoswater

Stappenplan recept zomerse smoothie

Laat het diepvriesfruit een klein beetje ontdooien. Door het diepvriesfruit wordt je smoothie wat dikker dus kijk even waar je voorkeur naar uit gaat. Hou je van een dunnere smoothie dan laat je de bramen wat langer ontdooien en hou je van een dikkere smoothie dan juist niet.

Snijd de watermeloen in stukken en doe dit samen met de bramen, de blaadjes munt en het kokoswater in de blender.

Schenk het in bekers, uitdelen maar aan de kinderen en genieten in het zonnetje met je favoriete boeken en lekkere zomerdrankje.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.