Kinderkamer Wonen

Versier de kinderkamer met honeycombs en pompoms

honeycombs pompoms kinderkamer

Honeycombs en pompoms zijn een superleuke manier om snel een ruimte te versieren. Heel geschikt voor feestjes, maar ze zijn ook erg leuk om een baby- of kinderkamer mee op te vrolijken. Ze zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Het grootste voordeel is misschien nog wel dat ze totaal niet duur zijn! 

Honeycombs

De honeycombs zijn ronde ballen met een soort honingraat structuur. Je kunt deze zelf uitvouwen tot een bal. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten en per set of los verkrijgbaar.

Honeycombs zijn erg leuk om samen in een hoek op te hangen of tijdens een feestje boven een tafel met bijvoorbeeld hapjes en drankjes.

Naast een standaard ronde vorm zijn er nog meer vormen te koop. Je kunt ze vinden in de vorm van bijvoorbeeld een ijsje, een aardbei of een waaier. Ook zijn er honeycombs met een tassel eraan.

Pompoms

De pompoms zijn ook rond, maar anders van structuur. Het zijn een soort fluffy balletjes, die een beetje op wolkjes lijken. Als je ze koopt zijn het een soort lange stroken van papier die je zelf moet uitvouwen. Dit moet bij de pompoms echt per blaadje. Doe dit heel voorzichtig, want het papier is heel dun en scheurt snel. In het begin kreukt het wat, maar dit is later altijd weer te herstellen. Ook de pompoms zijn er in veel verschillende kleuren en maten en maken een leuke combinatie met bijvoorbeeld honeycombs.

Honeycombs en pompoms: kinderkamer

Zowel honeycombs en pompoms kun je natuurlijk ook leuk combineren met andere feestartikelen zoals vlaggen of letterslingers. Voor het ophangen van honeycombs of pompoms zijn speciale kleefknopjes te koop die je aan het plafond plakt. Hieraan zit een klein rondje waar je een stukje touw of lint doorheen kunt doen waar je de honeycomb of pompom aan vast maakt.

Deze kleefknopjes blijven goed plakken, dus bedenk goed waar je ze wilt hebben, want even snel verplaatsen op het plafond lukt niet gemakkelijk. Dor de stevige kleefknopjes kun je ze ook veilig op de kinderkamer hangen.

Waar te koop?

Je kunt ze tegenwoordig in heel veel winkels vinden: bij de Hema, Ikea en de Xenos vind je verschillende kleuren, vormen en maten. Maar ook online kun je goed slagen, PSikhouvanjou heeft een groot aanbod honeycombs en pompoms.

Honeycombs en pompoms zijn heel veelzijdig en erg leuk om mee bezig te zijn! Ze geven voor weinig geld een heel leuk effect!

Honeycombs en pompoms kinderkamer inspiratie

Een foto die door juhlahuuma is geplaatst op

Dit artikel bevat een affiliatelink.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  september 25, 2015

  Ik kende het woord honeycomb niet! Weer wat geleerd. En ik vind ze erg leuk. Vooral die pastelkleurige.

 • Reageren
  Wimke
  september 25, 2015

  Honeycombs dus, ik kende het woord ook niet, leuk dat ik het nu wel weet 🙂 Superleuk en feestelijk!

 • Reageren
  Debbie
  augustus 15, 2017

  Waar kun je de kleefknopjes halen in een winkel?

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.