Wonen

Supervrolijk en stijlvol: bamboe servies van Engelpunt

engelpunt bamboe servies plate confetti engelpunt

Het merk Engelpunt, ook wel ENGEL., maakt vele mooie en feestelijke producten zoals slingers en feesthoedjes, maar ook tassen en masking tape. Daar kan nu een nieuw product aan toegevoegd worden: bamboe servies! 

Engelpunt servies

De prachtige simpele en stijlvolle ontwerpen van Engelpunt zijn namelijk nu verkrijgbaar op duurzaam bamboe servies. Er zijn verschillende ontwerpen verkrijgbaar, allen uitgevoerd in een zacht pastel kleurenpalet.

Eigenlijk had je al kunnen weten dat Engelpunt bamboe servies zou gaan verkopen, want in het verslag van ShowUP stonden wat sneakpeeks. Maar nu de collectie verkrijgbaar is, zetten we het bamboe servies graag nog even in het zonnetje.

engelpunt servies bamboe set icecreamengelpunt servies bamboe set tenten

Ideaal cadeau

Speciaal voor kinderen – maar stiekem ook voor volwassenen – zijn de twee sets met een bord, bakje en beker. Verkrijgbaar in twee verschillende prints: ijsjes en tenten. De combinatie van zachte pastelkleuren met vrolijke ontwerpen zorgen ervoor dat zowel papa’s en mama’s als kinderen hier blij van zullen worden. De sets worden verkocht in een mooie doos, waardoor het ook een ideaal cadeau is.

De volgende prints zijn verkrijgbaar: triangel, vakken, stippen en bloem. Naast borden zijn er ook bakjes en dienbladen te koop. Het servies is gemaakt van volledig afbreekbaar bamboe, kan in de vaatwasser en is geschikt voor koude en warme gerechten.

Servies kopen?

Je vindt de collectie in de webshop van Engelpunt, maar er zijn ook andere webshops die het servies verkopen:

indie-ish.nl | keckenlisa.nl | makeroom.nl |

engelpunt bamboe servies cake plate engelpunt engelpunt bamboe servies plate triangles engelpunt engelpunt bamboe servies plate angel engelpunt engelpunt bamboe servies tray heart engelpunt

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.