Kinderkamer Wonen

De mooie strikjes en kruizen van Bibelotte

Bibelotte Cross wooncollectie strikjes behang bureau

Hoewel kinderkamermerk Bibelotte al sinds 2006 producten voor de kinderkamer verkoopt, krijgt het merk eigenlijk sinds de Cross-collectie pas de aandacht die het verdient. Want bij Bibelotte vind je vele mooie producten om van de kinderkamer een heel mooi plekje te maken. 

Bibelotte

Het merk Bibelotte bestaat sinds 2006 en verkoopt accessoires voor de kinderkamer. Met behang, beddeneoged, lampenkappen en poppenspullen verkoopt Bibelotte veel verschillende producten voor de kinderkamer. Elke collectie heeft een eigen kleur of thema, maar alle producten zijn onderling ook prima te combineren voor een mooie kinderkamer.

Cross collectie

De collectie ‘Cross’ staat uiteraard in het teken van kruizen, maar ook strikjes spelen een grote rol. Deze twee figuren zijn de laatste tijd een graag geziene gast in de kinderkamer, maar ook op bijvoorbeeld kinderkleding. Daarmee heb je dus twee mooie en hippe figuren die zeer geschikt zijn voor jongens- en meisjeskamers. De collectie bestaat uit behang, beddengoed, kussens en muurstickers met herkenbare en exclusieve prints van Bibelotte.

Kinderkameradvies

Als je het inrichten van de kinderkamer lastig vindt, kun je bij Bibelotte ook terecht voor kinderkameradvies. Je krijgt op basis van foto’s van de in te richten ruimte een persoonlijke styleguide met adviezen voor accessoires en kleursuggesties. Handig als je wel mooie spullen hebt weten te vinden voor de kinderkamer, maar er geen geheel van kunt maken.

Inspiratie voor de kinderkamer

Bekijk alle producten op Bibelotte.nl. Voor kinderkamerinspiratie kun je kijken bij PRCHTG waar Fleur behang met de kruisjes voor de babykamer gebruikte.

Bij onderstaande foto’s kun je zien hoe uiteenlopend je de producten met kruisjes en strikjes kunt toepassen in de kinderkamer. Het behang, de stickers en het beddengoed staan mooi in zowel landelijke interieurs als Scandinavische.

Bibelotte cross wooncollectie plywood bed Bibelotte cross wooncollectie antraciet wit Bibelotte cross behang beddengoed strikjes Bibelotte cross wooncollectie behang cross groen Bibelotte cross wooncollectie forest beddengoed travel Bibelotte cross wooncollectie strikjes behang

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Jacoline
    november 6, 2015

    Wat een mooi blog heb je geschreven, dankjewel!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.