Kind Verzorging

Suavinex: Prachtige babyflessen en meer

suvinex1

Vroeger was er niet zoveel keuze in flesjes voor baby’s. Je had ze in grote of kleine formaten en er stonden maar een paar flessen merken in de winkel. Inmiddels zijn er flesjes in alle soorten en maten te koop en zijn er de meest leuke merken op de markt bij gekomen. Een van deze gave merken is het Spaanse merk Suavinex.

Spaanse mode accessoires

Suavinex werd opgericht in 1983 in Spanje. Suavinex is het eerste merk babyverzorging dat babyflessen, fopspenen en plastic servies heeft weten om te toveren naar complete modeaccessoires voor de baby. De producten van Suavinex worden ontwikkeld aan de hand van klinisch onderzoek en medische ondersteuning, maar er wordt ook veel aandacht geschonken aan de meningen en ervaringen van ouders. Dit zie je terug in de gebruiksvriendelijke collecties van Suavinex.

Trendy

De producten van Suavinex passen precies bij de trends van het moment. Dit komt doordat Suavinex jaarlijks verschillende collecties en limited editions uitbrengt en dus altijd ‘up to date’ is! Hierdoor hebben de unieke producten van Suavinex echter wel een kleinere oplage. Wees er daarom snel bij om jouw favoriete Suavinex item te shoppen!

suavinex2

Flessen en meer

Naast babyflessen verkoopt Suavinex nog veel meer producten, zoals: fopspenen, speelgoed, serviesgoed, huid- en haarverzorgingsproducten. Maar ook voor speciale schoonmaaksetjes en een droogrek voor de flessen kun je bij Suavinex terecht.

Suanivex shoppen

Suanvinex wordt in steeds meer winkels en zelfs drogisterijen verkocht. Als er geen verkooppunt bij jou in de buurt zit, kun je Suavinex ook vinden bij de volgende webshops:

Jill XOX | Mama Loes baby sjop | Blabloom | De gele flamingo | Meneer Uil

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    wimke
    september 30, 2015

    Wow, leuk merk, even hun website bekeken: de “my gentleman, my lady”- serie is ook lief!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.