Fashion Kind Kleding Mama

Prachtige Big Cats Collection van TOMS en National Geographic

Big Cats Collection Toms National Geographic schoenen zonnebrillen tassen

Natuurlijk zie je niet dagelijks een grote katachtige voorbij komen, daarom sta je er misschien ook niet bij stil dat grote katachtigen wereldwijd met uitsterven worden bedreigd, want in rap tempo verdwijnen steeds grotere groepen katachtigen in het wild. Om daar aandacht voor te vragen komt Toms in samenwerking met National Geopgraphic met de Big Cats Collection. 

Toms Animal Initiative

De Big Cats Collection bestaat uit schoenen, zonnebrillen en een rugtas geïnspireerd op National Geographic’s Big Cats Initiative. Alle producten hebben mooie kleurencombinaties en herkenbare dierenprints. De schoenen zijn er voor zowel kinderen als volwassenen, de zonnebrillen zijn er alleen voor grote kinderen of volwassenen.

Heather Mycoskie, TOMS Chief Animal Lover, is de initiatiefnemer van Toms Animal Initiative: ”Toen ik hoorde dat wilde leeuwen met uitsterven bedreigd worden, kwam ik op het idee van TOMS Animal Initiative”.

Bekijk de volledige collectie en meer informatie over TOMS Animal Initiative op de website van TOMS.

big cats collection toms national geographic big cats - kinderschoenen toms big cats collection toms national geographic big cats
big cats collection toms national geographic toms animal initiative

One for One

Het merk TOMS ken je misschien wel van hun ‘one for one’-beleid waarbij TOMS voor elke aankoop iets geeft aan een mens in nood. Dus als jij een paar schoenen koopt voor jouw kind, krijgt een kind in nood ook een paar schoenen.

Big Cats Initiative

Sinds 2009 probeert National Geographic met de Big Cats Initiative om aandacht te vragen voor de verdwijning van katachtigen. Met donaties ondersteunt National Geographic expedities, natuurbehoud, onderzoek en educatieve programma’s. En nu kan de Big Cats Collection in samenwerking met TOMS eraan toegevoegd worden.

Bij de perspresentatie waren ook prachtige foto’s te zien van Derek en Beverly Joubert, ontdekkingsreizigers van National Geographic.

big cats collection toms national geographic big cats

Perspresentatie van TOMS Animal Initiative

De nieuwe Big Cats Collection van TOMS en National Geographic werd op 30 september gepresenteerd in de Palmenkas in de Hortus. In de Palmenkas stond de nieuwe collectie gepresenteerd, kinderen konden hun lievelingsdier tekenen of schilderen en er waren vele lekkere hapjes en drankjes. Ik bezocht de perspresentatie met mijn zoontje Javian en ontmoette onder andere de leuke bloggers Pauline van PSnim.nl, Marieska van Love4Kidz.nl en Anne van @nininoes op Instagram (lees ook haar verslag op Petit Lou Blog).

Voor de gelegenheid droeg Javian zijn geweldige leeuwenbroek van Popupshop.net, rompertje van Moi Kidz, vestje van Little Label, sjaaltje van Zara en schoenen van Vans.

toms animal initiative perspresentatie hortus entree toms one for one Javian toms animal initiative perspresentatie palmkas toms animal initiative perspresentatie eten en drinken palmkas toms animal initiative perspresentatie eten en drinken toms animal initiative perspresentatie kids art workshop kidspiration toms animal initiative perspresentatie kids art workshop kidspiration Javian en Marike toms animal initiative perspresentatie kids art workshop kidspiration toms animal initiative perspresentatie hortus Javian en Marike toms animal initiative perspresentatie ballonnen toms

Foto’s: Melody Lieftink

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Karin
    oktober 16, 2015

    Die foto waarbij jij en Jaaf op de grond zitten <3

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.