Kind Verzorging

6 x stoere luiertassen voor jongensmama’s

stoere luiertassen voor jongens

Na de vrolijke luiertassen voor meisjesmama’s kunnen we de jongensmama’s natuurlijk niet overslaan. Gelukkig zijn er ook veel superstoere luiertassen te koop om de spulletjes van jouw baby in mee te dragen. Bij deze zes stoere luiertassen voor jongensmama’s. 

Vrolijke luiertassen voor jongensmama’s

Als mama van een baby is een luiertas een onmisbaar item in je baby uitzet. Grote kans dat je afscheid moet nemen van je toffe handtas, maar gelukkig zijn er hele leuke stoere luiertassen te koop zodat je hip op pad kunt met je zoon!

luiertassen collage jongens 1

1. Lief! Beautiful Luiertas Blue

Lief! staat bekend om haar leuke en hippe luiertassen. Deze ruime blauwe tas komt uit de nieuwe Beautiful collectie. Hij heeft twee korte hengsels en een lang hengsel waardoor je de tas gemakkelijk mee kunt nemen. De felblauwe kleuren en de strakke leren accenten geven de tas een stoere en hippe uitstraling. Je kunt deze tas onder andere vinden bij Lief Zebraatje en kost €59,95.

2. De special edition Donna Wilson Parker Tote

Deze prachtige luiertas is ontworpen door de Engelse Donna Wilson als onderdeel van een complete set met kinderwagen. De luiertas heeft een unieke woodland print met vosjes en leren accenten. De tas is oranje binnenin en heeft een bijpassend verschoningsmatje. De tas heeft korte en lange hengels. Hij is heerlijk ruim van binnen en heeft veel verschillende vakjes om alle spulletjes een eigen plekje te geven. Je kunt deze tas vinden bij Ik ben zo mooi en hij kost €124,99.

3. Joe Fox luiertas en logeertas van Room Seven

Deze superstoere tas heeft een opvallend grote print en vrolijke kleuren. Op de voorkant zit een vossenapplicatie. Deze tas kan gebruikt worden als luiertas en later ook als logeertas. Ook bij deze tas zit een bijpassend verschoningsmatje. Aan de binnenkant zitten veel ‘geheime’ vakjes waardoor je makkelijk al je spulletjes kwijt kunt. Deze tas is te koop bij Lappenbontje voor €155,-.

luiertassencollagejongens2

4. Room Seven luiertas Boys – Vintage Worldmap

Dit is een stoere luiertas met zachte natuurlijke tinten. De print is een vintage wereldkaart en op de voorkant zit een grote badge. Ook bij deze zit weer een bijpassend verschoningsmatje. Op de voorkant zit een groot vak voor de spullen waar je snel bij moet kunnen en aan de zijkant zitten ook twee grote zijvakken. De schouderriem is in lengte te verstellen. Deze stoere tas maakt van je kleine man een ware wereldreiziger! Te koop bij 4 kids nederland en kost daar €79,90.

5. Bébé-Jou luiertas 123 – blauw

Een hele stoere tas voor een leuk prijsje. Deze ruime tas van Bébé-jou heeft een tof printje met sterren en streepjes. De blauwe, bruine en rode kleuren zorgen voor een hippe uitstraling. Deze tas heeft natuurlijk ook een bijpassend verschoningsmatje en heeft veel verschillende vakken van binnen. Op de voorkant zitten twee vakken waar je gemakkelijk bij kunt. De schouderriemen zijn verstelbaar. De tas is gemaakt van nylon waardoor hij ook gemakkelijk af te doen is. Deze tas is te koop bij BOL.com voor €64,99.

6. MixMamas luiertas

Deze tas van MixMamas heeft een hip geblokt design. Hij is gemaakt van zeil waardoor hij heel gemakkelijk schoon te houden is. Aan de buiten- en binnenkant zitten veel vakjes, waardoor je gemakkelijk alles kwijt kunt. Door de grote rits aan de bovenkant kun je overal gemakkelijk bij. Een hele hippe fijne luiertas voor een heerlijk prijsje. Te koop bij BOL.com voor €48,95.

Niet jouw smaak? Bekijk de luiertassen voor meisjesmama’s of het overzicht van luiertassen bij BOL.com. En houd de site in de gaten, binnenkort delen we meer toffe luiertassen.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    oktober 23, 2015

    Wat een leuke tassen! Ik wist niet dat er zoveel stijlen waren in luiertas : )

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.