Kind Kleding

MiniWilla komt met kleding voor superhero’s

kleren van Miniwilla

Natuurlijk kennen we allemaal Nijntje, maar het konijn van MiniWilla is minstens zo populair aan het worden. Het superkonijn siert vele posters en woonaccessoires van het merk MiniWilla en nu is er ook kleding verkrijgbaar met dit stoere konijn!

3 toffe items

De kledingcollectie is erg klein, want het bestaat maar uit drie items. Maar al deze items zijn wel uniek en erg passend bij het merk. Er is een trui verkrijgbaar met het superkonijn, een hemdje met de oren van het konijn en een t-shirt met de tekst ‘Mini’.

Posters en woonaccessoires

De posters zijn verkrijgbaar in een heleboel prints, waarvan de ‘Hello’ waarschijnlijk het meest geliefd is. Behalve stoere zwart-wit posters zijn er ook aantal posters in kleur verkrijgbaar met een quote. Zoals de mintgroene poster met de quote ‘life is too short to wear matching socks’. Naast de posters zijn er ook dekens, dienbladen en kussenhoezen. Allemaal met de herkenbare design van het Zweedse merk.

Je kunt de producten van MiniWilla kopen bij volgende verkooppunten:

miniwilla.se | toddlersandtees.nl (kleding en posters) | coos-je.nl (posters) | mevrouwaardbei.nl (posters) | enlasnubes.nl (posters) | wolfenwolkje.be (posters) | cozykidz.nl (posters) | stoerinstyle-shop.nl (posters) |

kleren van Miniwilla

Beeld via instagram.com/miniwilla

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.